Keystone logo
Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Hokkaido Pharmaceutical University School Of Pharmacy

Introducere

Hokkaido University of Science este o universitate cuprinzătoare cu 4 facultăți și 13 departamente. Predecesorul său, Universitatea de Științe Hokkaido, și-a schimbat numele în numele actual al școlii când a fost înființată Facultatea de Științe ale Sănătății în 2014. Mai mult, în aprilie 2018, Universitatea de Științe Hokkaido și Colegiul de Farmacie Hokkaido au fost integrate pentru a forma noua Universitate Hokkaido De știință.

Universitatea are un departament de inginerie mecanică, un departament de inginerie informațională, un departament de inginerie electrică și electronică, un departament de arhitectură, un departament de mediu urban în departamentul de inginerie, un departament de farmacie de 6 ani în departamentul de farmacie, un departament de asistență medicală departamentul de îngrijire, un departament de kinetoterapie, un departament de echipamente pentru proteze, un departament de inginerie clinică și tratament medical. Departamentul de Radiologie și Facultatea de Proiectare Viitoare au Departamentul de Proiectare Media și Departamentul de Sociologie Umană și au fost înființate Școala Absolventă de Inginerie, Școala Absolventă de Științe Farmaceutice și Școala Absolventă de Științe ale Sănătății. Este o universitate mare.

Bazat pe spiritul fondator, sub sloganul „+ Professional”, privind o societate în schimbare rapidă, umanitate universală, abilități de comunicare, abilități de rezolvare a problemelor, abilități de gestionare etc. necesare ca membri ai societății Ne propunem să dezvoltăm „+ Professional „resurse umane care au o înaltă expertiză în fiecare domeniu în timp ce dobândesc calități ca abilități de bază.

Pe lângă educația comunitară și cercetarea academică, am dori să contribuim la societate prin returnarea rezultatelor cercetării la societate și dezvoltarea resurselor umane.

În 2020, vom juca un rol în acest sens, „să trăim mai bine”, „să mâncăm mai bine” și „să trăim mai bine”, care sunt direct legate de viața oamenilor, cum ar fi depășirea bolilor care afectează omenirea și rezolvarea problemelor alimentare și de mediu. Pentru a contribui la promovarea sănătății și bunăstării regiunii și a oamenilor prin cercetări în domeniul științelor vieții care contribuie la zona nordului, am înființat recent „Institutul de cercetare pentru crearea științelor vieții terestre din nord”.

Vom continua să contribuim la Hokkaido și ne propunem să fim o universitate care se dezvoltă împreună cu regiunea.

Locații

  • Asahikawa

    Asahikawa, Japonia

    Întrebări