Keystone logo
Hohai University

Hohai University

Hohai University

Introducere

Dintre universitățile cheie naționale, Hohai University fost una dintre primele care a înființat cursuri de economie și management, întrucât Școala de Afaceri a Hohai University fost înființată în 1983. În ultimele trei decenii, școala noastră a folosit declarația de misiune „urmărirea globală cunoașterea și devenirea elitelor de afaceri ”. Școala, împreună cu facultatea și studenții, s-a dedicat creșterii și inovării prin adoptarea unui model de dezvoltare care încorporează educație, cercetare, consultanță și formare. În cadrul acestei bune inovații, împreună cu studenții și profesorii care lucrează împreună, a creat o școală specializată în finanțe, industrie și afaceri, științe de management și management de proiect. Școala are o mare varietate de opțiuni de diplomă la nivel de doctorat, masterat (inclusiv MBA și Master of Engineering) și niveluri de licență.

Pentru a se adapta societății chineze și tendințelor sale economice, școala a aplicat norma internațională standard în înființarea de discipline și organizații. A continuat pregătirea pentru talente și cercetarea științifică și a consolidat aplicarea cursurilor și abilitățile reale ale studenților. Prin urmare, școala s-a clasat printre școlile de top din țară în ceea ce privește managementul școlii și forța globală.

„Contactul orientat către comunitate și extinderea” este un principiu important al școlii. Din această cauză, școala a dezvoltat relații de colaborare și schimb cu Banca Mondială și multe organizații academice și întreprinderi din Statele Unite, Japonia, Australia, Europa, Hong Kong și Taiwan. În plus, școala a avut colaborări pe termen lung cu sute de întreprinderi din continent.

Istoria progresează, societatea se dezvoltă. Privind în urmă, inimile noastre sunt pline de mândrie. Privind în viitor, avem încă o sarcină profundă de îndeplinit și un drum lung de parcurs. Societatea umană a pășit în secolul 21, unde coexistă oportunități și provocări. Cu dorința noastră de a face progrese împreună cu îngrijirea și sprijinul comunității, credem cu tărie că Școala de Afaceri a Hohai University va face cu siguranță un pas ferm către un viitor mai bun.

Locații

  • Nanjing

    Xi Kang Lu,1, , Nanjing

    Programe

    Întrebări