Keystone logo
Hochschule Worms University of Applied Sciences

Hochschule Worms University of Applied Sciences

Hochschule Worms University of Applied Sciences

Introducere

Cariera ta este pe mâini bune!

3.500 de studenți, trei facultăți atractive și internaționalitate ridicată - adică Universitatea de Științe Aplicate Worms.

Universitatea de stat de administrare a afacerilor și tehnologia informației este una dintre instituțiile de învățământ mai mici din țară. Tocmai asta este puterea noastră! Oamenii se cunosc în campus, iar structura clară facilitează începerea.

Programele de studii sunt împărțite în trei domenii generale: informatică, turism/transport și economie. Deoarece aproape toate programele de studii pot fi studiate într-un sistem dual, oferim studenților noștri oportunitatea de a câștiga experiență profesională într-un stadiu incipient.

Internaţional

O caracteristică specială a Universității Worms este orientarea sa internațională, cu peste 180 de universități partenere din peste 50 de țări din întreaga lume. În plus, studenții au posibilitatea de a obține o dublă diplomă internațională de licență sau chiar o diplomă dublă de master. Interculturalitatea și cosmopolitismul sunt semnele distinctive ale vieții noastre în campus.

Interdisciplinar

La universitatea noastră, trăim exact acele competențe care vor fi necesare în viitoarea lume a muncii. Aceasta include, în special, schimbul interdisciplinar prin proiecte interdepartamentale. Aici, studenții din diferite domenii de studiu și departamente ajung să cunoască interfețele cu alte discipline și experimentează de la început prin cooperare modul în care perspectivele și interesele diferite pot fi ulterior combinate și reunite în mod profitabil. Munca inovatoare pe proiecte nu este doar distracție, ci și promovează munca în echipă și inventivitatea. Studiile se desfășoară în condiții optime și moderne.

Pe mâini bune

Pe lângă aspectul educațional, un program de licență aduce noi provocări. Aici, universitatea noastră oferă o gamă largă de servicii de consiliere și oferă sprijin cu întrebări cruciale care pot apărea la începutul sau pe parcursul unui program de studii. Consilierii de studii competenți sunt disponibili ca persoane de contact online sau în persoană în orice moment. În plus, ei organizează o gamă largă de ateliere și prelegeri despre managementul succesului studiului individual și oferă studenților o orientare încă de la început.

Campusul nostru din centrul orașului vă invită să vă simțiți ca acasă, cu distanțe scurte. Orașul Worms din Nibelungen și Luther oferă, de asemenea, numeroase oportunități culturale, sportive și turistice, adică echilibrul ideal alături de studii.

Locații

  • Worms

    Erenburgerstraße,19, 67549, Worms

Întrebări