Keystone logo
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la HOST ! Te gândești să studiezi aici? Sau sunteți interesat de o perioadă de studii sau stagii în străinătate? Sunteți un lector universitar sau un membru al personalului care ar dori să afle mai multe despre mobilitatea personalului ca parte a cercetării, predării sau dezvoltării profesionale sau despre inițierea unui parteneriat universitar internațional? Apoi, serviciul HOST International nu este doar ceea ce căutați!

A ieși în oraș

Noțiuni de bază pentru a cunoaște alte culturi în timpul unei perioade de ședere în străinătate este o experiență de neuitat și îmbogățire. Indiferent dacă studiați, faceți un stagiu sau lucrați în străinătate, șederea dvs. în străinătate vă va permite nu numai să vă îmbunătățiți limba și competențele interculturale, ci și expertiza dvs. și rețeaua dvs. profesională și personală. Acesta este un atu considerabil pentru CV-ul dvs. - un bun pentru toata viata!

De ce HOST?

Hochschule Stralsund - Universitatea de Științe Aplicate este o universitate campus tânără și inovatoare în nord-estul Germaniei. Cu un echipament modern, un excelent raport personal-student și poziția fantastică chiar lângă Strelasund, un braț al Mării Baltice, HOST oferă cele mai bune condiții pentru studiu, cercetare și calitate a vieții. De aceea, în mod regulat reușește să obțină poziții de top în clasamentul universităților germane.

Practică orientată, dinamică, internațională

Studenții potențiali pot alege dintre cele 27 de programe de licență și master acreditate în limba germană sau engleză și un program Diplom. Programele oferite nu includ numai cursuri tradiționale precum Inginerie, Inginerie Electrică și Administrarea Afacerilor, dar și programe noi și inovatoare, cum ar fi Sistemele IT și Sistemele Mobile, Ingineria Motorsport sau Strategiile de Dezvoltare a Turismului. În prezent, la cele trei școli - Administrarea Afacerilor, Inginerie, Inginerie Electrică și Informatică, se studiază aproximativ 2.200 de studenți din 36 de țări. Aceasta ar putea să nu fie la fel ca la alte universități de științe aplicate în orașele mai mari - dar, în afară de orientarea clară a practicilor, este mai presus de toate supravegherea personală care garantează succesul studiului. Și: Universitatea nu are doar o atmosferă relaxată, ci și o certificare prietenoasă pentru familie și este pe deplin accesibilă pentru persoanele cu dizabilități. Asta numiți un HOST!

Inovație motor pentru a contracara lipsa de experți

HOST este una dintre cele mai importante instituții pentru educarea experților înalt calificați din Mecklenburg-Vorpommern. Absolvenții programelor noastre excelente sunt foarte căutate, nu numai în regiunea noastră, ci și în Germania și în străinătate. Aproape toate programele pot fi studiate, de asemenea, ca parte a unui program dublu cu o mare cantitate de practică. Pentru a face acest lucru posibil, Universitatea colaborează cu mai multe companii. În același timp, prin cercetarea orientată spre practică, HOST este un important furnizor de impulsuri pentru industria statului.

Activitățile și Baltica pe Campusul HOST

Iar studiul este, desigur, o parte importantă, dar nu totul, există multe activități oferite în campus. Echipele de proiect studenți, Baltic Racing și ThaiGer, de exemplu, dezvoltă mașini de curse la cel mai înalt nivel. Recent, HOST a reușit chiar să sărbătorească un titlu al Campionatului European. Consultanții de afaceri studenți de la SUS sprijină companiile din întreaga regiune. Carpe Diem eV organizează petreceri, evenimente culturale și legendarul Campusspektakel. Campusul oferă o gamă largă de activități sportive. Și, desigur, Universitatea are propriul club de navigație. Și nu uitați: cea mai apropiată plajă de nisip este la o plimbare de doar cinci minute de campus ...

Calitate ridicată a vieții, costuri reduse de închiriere

Studierea în Stralsund are un alt avantaj important: costurile de trai sunt mult mai scăzute decât în ​​alte locuri din alte universități. Găsirea unui apartament ieftin, cu un standard foarte bun în centrul orașului, nu este o problemă deloc în Stralsund. În același timp, Student Services, desigur, oferă camere ieftine în sălile de reședință. Evidențiați: satul student "Holzhausen" situat chiar în campus!

Stralsund și zona înconjurătoare oferă o calitate excelentă a vieții. Universitatea se află la insula Rügen - cea mai însorită insulă a Germaniei. Nu una, ci două parcuri naționale în apropiere permit experiențe fantastice în natură. Orașul Hanseatic este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și o atracție pentru oaspeții din întreaga lume. O mulțime de activități de agrement și un program cultural și de partid bogat vă asigură că orașul se extinde continuu.

Doriți să obțineți un grad excelent și să cunoașteți un loc extra special? Vino la Stralsund. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la universitatea noastră cosmopolită!

Locații

  • Stralsund

    Zur Schwedenschanze,15, 18435, Stralsund

    Întrebări