Keystone logo
Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Hochschule Schmalkalden

Introducere

Universitatea de Științe Aplicate Hochschule Schmalkalden este o universitate de științe aplicate din Turingia. Este situat idilic la marginea Pădurii Turingiene. Campusul verde este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase din Turingia și Germania. Toate facilitățile, cum ar fi săli de curs, laboratoare, cafenea, bibliotecă, complexe rezidențiale și facilități sportive sunt la câțiva pași. Studenții beneficiază de oportunitățile diverse pe care le oferă aici studiile la universitate: orientare internațională, predare excelentă, o gamă largă de discipline, echipamente moderne, spațiu de locuit garantat și un oraș universitar atractiv.

Studiază excelent și la nivel internațional

Sub umbrela celor cinci facultăți de inginerie electrică, inginerie mecanică, informatică, economie și dreptul afacerilor, Hochschule Schmalkalden Științe Hochschule Schmalkalden oferă o gamă largă de oportunități de studiu. Relevanța practică și facilitățile bune la universitate sunt cele mai des menționate motive pentru alegerea de a studia în Schmalkalden. Formele de instruire, cum ar fi studiile de proiect și fazele practice, sunt la fel de naturale ca grupurile mici de învățare și contactul strâns cu profesorii.

Toate cursurile oferă numeroase oportunități de a studia în străinătate. Hochschule Schmalkalden are o rețea largă de peste 150 de universități partenere din întreaga lume, care se extind până în Australia. Mulți studenți profită de oportunitatea de a studia un semestru în străinătate sau de a-și face stagiul într-o companie străină și astfel câștigă experiență valoroasă. De remarcat în special este posibilitatea de a obține o diplomă dublă la o universitate parteneră străină: studenții la masterat de la Facultatea de Economie pot obține un MBA ca o diplomă secundară în SUA, Canada sau Spania gratuit.

Statistică

Hochschule Schmalkalden dintr-o privire

 • aproape 2.500 de elevi

 • peste 20 de cursuri de licență și master

 • zece cursuri de licență și master cu jumătate de normă

 • 227 de angajați în total

 • 65 de profesori, inclusiv șase profesori

 • cinci facultăţi

  Locații

  • Schmalkalden

   Blechhammer,9, 98574, Schmalkalden

   Întrebări