Keystone logo
Hilbert College

Hilbert College

Hilbert College

Introducere

Hilbert College este o instituție independentă de învățământ superior care îmbrățișează moștenirea și valorile sale catolice franciscane. Studenții din medii diverse sunt educați în arte liberale și programe profesionale pentru a deveni cetățeni informați, angajați să-și servească și să-și consolideze comunitățile.

Dacă sunteți în căutarea unui colegiu în vestul New York-ului, Hilbert este o opțiune excelentă pentru studenții de navetă și rezidențiali. Cea mai nouă instalație rezidențială, Trinity Hall, găzduiește 153 de studenți. În plus, oferim locuințe tradiționale și în stil apartament.

Simțirea la Hilbert este caldă, prietenoasă și de susținere. Vrem să vă descoperiți interesele și talentele unice. Facultatea, personalul și antrenorii noștri îngrijitori vă vor oferi atenția individuală de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta talentele și abilitățile în ritmul propriu. Ne-am angajat să oferim abilitățile și resursele necesare pentru a obține succes într-o gamă largă de cariere, recunoscând că aceasta presupune echiparea studenților pentru a răspunde la un mediu global în schimbare rapidă în lumea de astăzi.

Locații

  • Hamburg

    South Park Avenue,5200, 14075, Hamburg

    Întrebări