Keystone logo
HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

HFT Stuttgart

Introducere

Tradiție și inovare - caracteristici cheie ale Stuttgart-ului HFT. Înființată în 1832 ca "Școala de iarnă pentru meșteșugari de construcții", astăzi, HFT Stuttgart oferă un spectru larg de programe de licență și de masterat acreditate.

Cele trei facultăți noastre oferă un număr total de 14 programe de licență și 18 de masterat. Campusul nostru este situat direct în centrul orașului Stuttgart, centrul de afaceri din sud-vestul Germaniei.

Studenții HFT

La HFT Stuttgart ne specializăm în predarea competențelor practice în grupuri mici. 4000 de elevi sunt predate de aproximativ 125 de profesori, care sunt susŃinuŃi de peste 400 de lectori cu jumătate de normă.

Nu numai cunoștințele tehnice sunt predate, ci și abilitățile interpersonale, cum ar fi team building-ul și abilitatea de a lucra pe proiecte interdisciplinare. Integrate în programul dvs. de diplomă, puteți găsi, de asemenea, proiecte de studii practice în firme și birouri sau eventual un semestru de studiu la una din cele 70 de instituții partenere din întreaga lume.

Sistemul de licență și masterat la HFT Stuttgart vă oferă programul de pregătire adecvat și cele mai bune posibilități pentru cariera viitoare.

Stuttgart ca un loc pentru a studia, a lucra și a trăi

Statul central Stuttgart, cu o populație de aproape 600.000 de locuitori, are multe de oferit. Este centrul economic al Germaniei de Sud-Vest și este cunoscut pe plan mondial pentru expertiza în domeniul automobilelor. Este un oraș renumit pentru inginerie, arhitectură și cultură, înconjurat de podgorii. Gottlieb Daimler și Wilhelm Maybach au dezvoltat primul motor pe benzină în magazia lor de grădină din 1882, creând astfel industria auto din oraș. Porsche a urmat ulterior ca producător de mașini sportive, precum și numeroși furnizori precum Bosch și Mahle.

Studenți și lectori HFT

Regiunea Stuttgart este una dintre cele mai importante zone economice din lume. Locuința unui număr mare de branduri la nivel mondial, cum ar fi IBM și Hewlett-Packard, se află aici la sediul lor european, precum și câteva mii de companii mici și mijlocii foarte inovatoare.

Merită vizitați numeroasele muzee variate, un peisaj dinamic de teatru, Opera, palatele, parcurile, pădurile orașului și grădina botanică zoologică Wilhelma.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Stuttgart

    Hochschule für Technik Stuttgart University of Applied Sciences Schellingstr. 24,, 70174, Stuttgart

Întrebări