Keystone logo
© Eva Dang
Heythrop College - University Of London

Heythrop College - University Of London

Heythrop College - University Of London

Introducere

De peste 400 de ani, Heythrop College sa specializat în studiul de Filosofie și Teologie. Aici, aceste subiecte nu sunt doar departamente din cadrul unei instituții mai mare; întregul colegiu este dedicat studiul lor. Studenții noștri au acces la una dintre cele mai bune biblioteci din domeniul său, și sunt predate de către una dintre cele mai mari cadrelor didactice în aceste domenii. Suntem o comunitate unică de oameni de știință, pasionat de a discuta și de a explora Filosofie și Teologie, în contextul lumii moderne și orașul divers de la Londra.

Heythrop este, de asemenea, o parte a comunității mai mari de la Universitatea din Londra. Ca un colegiu de membru, beneficiem de la Universitatea din Londra reputație internațională de mare, care atrage studenți din întreaga lume. Oriunde studiilor luați, Universitatea din Londra, numele lui va fi recunoscută și respectată imediat.

Cele mai multe dintre studenții noștri afirmă însă că acesta este mai mic, comunitate unită Heythrop de aproximativ 1.000 de studenți și personal, ca principala atractie pentru studierea aici. Noi oferim o abordare cu adevărat personală pentru a studia și a se asigura că toți studenții noștri sunt acceptate în pursits lor academice, sociale și de carieră prin facitiies noastre pe-campus și servicii și legăturile noastre cu Universitatea din Londra și în alte colegii membre.

"Comunitatea unită, care Heythrop oferă creează un spațiu mult mai personal, asigurându-vă că fiecare idee are dreptul de a fi ascultat." - 3 Anul elev BA Filosofie

Locații

  • London

    Heythrop College, University of London, Kensington Square , W8 5HN, London

    Întrebări