Keystone logo
Hertie School

Hertie School

Hertie School

Introducere

Hertie School este un centru internațional de predare și cercetare de excelență situat în Berlinul vibrant și cosmopolit.

Motto-ul nostru este Înțelegeți astăzi. Formează mâine. Atragem un corp de studenți foarte talentați din medii naționale și disciplinare diverse - uniți de dorința de a face diferența și de a aduce un viitor mai bun. Oferim un mediu de studiu caracterizat printr-o interacțiune strânsă cu facultățile, dezbateri publice pline de viață și implicarea în evoluțiile politice actuale. Ca membru al Rețelei de politici publice globale (GPPN), Asociația școlilor profesionale de afaceri internaționale (APSIA) și CIVICA - Universitatea Europeană de Științe Sociale, Hertie School oferă elevilor acces la o rețea globală interesantă, care include Școala din Londra. de economie și științe politice, Sciences Po din Paris, Universitatea Columbia din New York și multe alte școli excelente de politici publice din întreaga lume.

Ambasador al bunei guvernări și al administrării publice, Hertie School este un centru pentru cărturari de top, experți și reprezentanți din sferele politicii, afacerilor și societății civile, care contribuie la evenimentele de la școală. Studenții noștri participă activ la aceste dezbateri și conduc în mod regulat propriile inițiative pentru a încuraja binele publicului.

Locații

  • Berlin

    Friedrichstraße 180, 10117 Berlin, Germany, 10117 , Berlin

    Întrebări