Keystone logo
Heritage Christian University

Heritage Christian University

Heritage Christian University

Introducere

Majoritatea absolvenților de minister sunt împovărați cu mii de datorii. Oferim diplome accesibile și eficiente în studii biblice, astfel încât absolvenții noștri să poată prospera în lucrarea lor.

Heritage Christian University există pentru avansarea bisericilor lui Hristos prin echiparea slujitorilor prin programe universitare și postuniversitare și educație continuă. Heritage Christian University produce comunicatori, predicatori, profesori și misionari eficienți pentru slujirea din lumea reală, cu accent pe evanghelizare și angajament față de scripturi.

Heritage Christian University își găsește rădăcinile în 1871, când TB Larimore a deschis Mars Hill Academy pe un teren moștenit de soția sa Esther Gresham Larimore. Situată de-a lungul Cox Creek, lângă Florența, Alabama, Mars Hill Academy i-a echipat pe miniștri și alți lideri creștini pentru slujirea în bisericile lui Hristos. Studenții instruiți la Mars Hill au înființat sute de congregații în Florența și comunitățile înconjurătoare din Alabama de Nord și sudul Tennessee. Găzduită inițial în casa lui Larimore, Academia s-a închis în 1887 pentru ca Larimore să se dedice pe deplin evanghelizării. Casa cu 12 camere a fost restaurată în 1971 și adăugată la Registrul național al locurilor istorice în 1974. Printre cei educați de Larimore la Mars Hill s-au numărat predicatori de restaurare notabili FD Srygley și JC McQuiddy.

Locații

  • Florence

    Helton Drive,3625, 35630, Florence

    Întrebări