Keystone logo
© BIMM University
Heriot-Watt University, University of South-Eastern Norway and Budapest University of Technology and Economics

Heriot-Watt University, University of South-Eastern Norway and Budapest University of Technology and Economics

Heriot-Watt University, University of South-Eastern Norway and Budapest University of Technology and Economics

Introducere

Universitatea Heriot-Watt din Scoția


Universitatea Heriot-Watt (HWU) oferă conceptele fundamentale ale sistemelor inteligente în primul semestru, oferind cursuri dintr-un program care primește eticheta de calitate Eurotraining. Lucrările practice vor avea loc în camera curată pentru ca elevii să învețe și să practice fotolitografia, un proces fundamental în microfabricare pentru fabricarea MEMS și a senzorilor. Alte laboratoare precum prelucrarea cu laser și imprimarea 3D vor fi utilizate pentru a sprijini studiul metodelor alternative pentru fabricarea sistemelor inteligente. Laboratoare de proiectare și simulare pe computer sunt furnizate pentru a sprijini învățarea teoriei și principiilor senzorilor și actuatorilor utilizând un pachet software standard din industrie (COMSOL Multiphysics). Laboratoare practice pe rețele de senzori vor fi folosite pentru a sprijini materialul de curs predat pe IoT. HWU a fost desemnat acum cincisprezece ani drept Centrul de Excelență al UE în micro-actuatori în cadrul programului EU ESPRIT. Acest corp de experiență va fi utilizat la furnizarea cursului pe senzori, actuatori și IoT.


Colegiul Universitar din Norvegia de Sud-Est


Colegiul Universitar al Norvegiei de Sud-Est (HSN) va furniza predarea și munca de laborator în microsisteme pe bază de siliciu, completând astfel predarea primului semestru și munca de laborator la HWU. De asemenea, va oferi specializarea sistemului inteligent în semestrul al doilea, în care studenții aleg o specializare în sisteme biologice micro / nano (MNBS) sau în proiectarea MEMS. MNBS combină competența în tehnologia MEMS, în bioinginerie și în sistemele microfluidice pentru utilizare în aplicații biomedicale, în timp ce MEMS Design aprofundează proiectarea senzorilor și actuatorilor fizici, bazându-se pe cunoștințele obținute în primul semestru la HWU. Munca de laborator extinsă în semestrul al doilea se desfășoară în laboratorul de cercetare de ultimă generație „MSTLab” de la HSN, fiind unul dintre cele trei noduri ale instalației norvegiene de micro și nanofabricare, cu conducere națională în tehnologiile de integrare a sistemelor.


Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta din Ungaria


Baza de cunoștințe fundamentale dobândite în primele două semestre oferă baza curriculumului semestrului al treilea la Universitatea de Tehnologie și Economie din Budapesta (BME). Coloana vertebrală a conținutului cursului la BME este asigurată de experiența de 15 ani în proiectarea și caracterizarea microsistemelor și de cele mai recente activități ale proiectului H2020 în domeniul sistemelor cibernetice. BME avansează parteneriatul academic continuu cu Mentor Graphics, Cadence, National Instruments și ANSYS, furnizorii cheie de instrumente de proiectare de ultimă generație în integrarea sistemelor inteligente. Laboratoarele CAD din departament sunt echipate cu cele mai recente ediții ale acestor costume de design și sunt gata de utilizare pentru studenții SSI. Studenții pot avea, de asemenea, acces la infrastructurile cheie de proiectare și fabricație de la BME.


Școala de vară din Ungaria


Școala de vară dinaintea celui de-al treilea semestru este o oportunitate excepțională pentru studenții actuali și absolvenți (absolvenți) de a se întâlni și de a cunoaște munca celuilalt și oferă, de asemenea, feedback pentru program. Programul profesional de cinci zile se desfășoară în Ungaria, la Lacul Balaton ca fiind cele mai vizitate destinații turistice din Ungaria. Sunt prezentate „stadiul tehnicii” de către experți academici și industriali în integrarea sistemelor inteligente, precum și ateliere cu industria (partenerii asociați EPoSS și NCE-MNT, precum și alți parteneri din industrie colaboratori). În școala de vară, elevii noștri din anul II își prezintă proiectele de masterat recent finalizate.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Locații

 • Edinburgh

  Edinburgh, Scotland, UK EH14 4AS, , Edinburgh

  • Kongsberg

   Universitetet i Sørøst-Norge Postboks 235 3603 Kongsberg, , Kongsberg

   • Budapest

    Műegyetem rkp. 3. 1111 Budapest,, , Budapest

    Întrebări