Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Heriot-Watt University Dubai

Introducere

Despre noi

Educație britanică de pionierat în Dubai, cu programe de grad înalt de apreciere care îndeplinesc cerințele specifice ale afacerilor locale și ale industriei.

Patrimoniul nostru datează din 1821 de când comunitatea noastră de cercetători a dezvoltat soluții de transformare la probleme globale specifice. Suntem specialiști în inginerie, afaceri și știință și lideri în educația globală inovatoare pentru o lume viitoare.

Reputația noastră stabilită

Cu o istorie care datează din 1821, avem o lungă tradiție de excelență și o experiență dovedită în educarea, inspirarea și provocarea profesioniștilor de mâine. Suntem una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie pentru afaceri și industrie și avem o reputație stabilită pentru predarea de clasă mondială și cercetare practică.

Heriot-Watt din Dubai

Universitatea Heriot-Watt a fost prima universitate de peste mări care a fost înființată în Dubai International Academic City.

După 180 de ani de furnizare a educației de renume mondial în Marea Britanie, Heriot-Watt a fost invitat la Dubai pentru a oferi programe specializate în domeniile managementului, ingineriei, mediului construit, alimentelor și modă.

Programele noastre

Programele noastre de studiu din Dubai variază de la programele de masterat în discipline atât de provocatoare și diverse ca ingineria petrolului, managementul proiectelor de construcții, managementul, energia, tehnologia informației și renumitul MBA Edinburgh Business School, la diplomele de licență în Management, Inginerie.

În campusul nostru din Dubai, veți obține o diplomă care este predată și examinată la aceleași standarde exigente ca și în campusurile din Marea Britanie, pregătindu-vă pentru succes în cariera aleasă.

Toate programele noastre sunt predate de facultatea noastră, dintre care multe sunt localizate în mod permanent în Dubai, completate de experți în domenii cheie.

Educație britanică de cea mai bună calitate

Având legături puternice cu industria și mediul de afaceri, ne mândrim cu dezvoltarea și educarea viitoarelor lideri, manageri și inovatori. Cu multe dintre programele noastre recunoscute de asociațiile și instituțiile profesionale relevante, o diplomă universitară Heriot-Watt este evaluată profesional.

Diplomele noastre sunt, de asemenea, acreditate și aprobate de Royal Charter în Marea Britanie.

Programele noastre includ opțiunea de a transfera și de a lua parte la gradul dvs. la campusul nostru de origine din Scoția.

Absolvenții Heriot-Watt sunt foarte căutați de angajatori din întreaga lume, iar cei 77.000 de absolvenți care lucrează în poziții cheie din întreaga lume sunt dovada succesului nostru.

Sprijin pentru mediul înconjurător

Începând cu anul 2005, am creat un mediu campus unde puteți să vă duceți la maxim viața studențească, să faceți prietenii de durată și să vă bucurați de tot ce are unul dintre cele mai mari orașe din lume.

În campusul nostru din Dubai, vă veți bucura de un mediu de învățare favorabil și pozitiv, care vă va asigura că vă puteți face cât mai bine din timpul dumneavoastră ca student.

Avem o serie de servicii de asistență cu personal prietenos și accesibil, care este acolo pentru a vă asculta și pentru a vă oferi sfaturi, suport și informații de care aveți nevoie.

Sunt disponibile, de asemenea, pachete de taxe de școlarizare garantate și oportunități pentru bursă, pentru a vă asigura că vă puteți profita la maximum de timpul acordat.

Caracteristici Campus

Mediu de sprijin

Din 2005, am creat un mediu de campus în care vă puteți duce viața de student la maximum, puteți face prietenii de durată și vă puteți bucura de tot ceea ce are de oferit unul dintre cele mai mari orașe ale lumii.

În campusul nostru din Dubai, vă veți bucura de un mediu de învățare favorabil și pozitiv, care vă va asigura că puteți profita cât mai bine de timpul dvs. ca student.

Avem o gamă largă de servicii de asistență cu personal prietenos și accesibil, care este acolo pentru a vă asculta și pentru a vă oferi sfaturile, sprijinul și informațiile de care aveți nevoie.

Pachete de taxe de școlarizare garantate și oportunități pentru burse sunt, de asemenea, disponibile pentru a vă asigura că puteți profita la maximum de timpul dvs. cu noi.

    Locații

    • Academic City

      Academic City, Emiratele Arabe Unite

    Întrebări