Keystone logo
University of Borås

University of Borås

University of Borås

Introducere

University of Borås are aproximativ 11 000 de studenți și 730 de angajați. În colaborare cu sectoarele public și privat, desfășurăm studii și cercetări de înaltă calitate internaționale cu o importanță majoră pentru societate. Suntem o universitate modernă cu un campus central în centrul orașului.

Administrăm studiile în domeniul bibliotecilor și studiilor de informație, al afacerilor și informaticii, al studiilor de modă și textil, al științelor comportamentale și educaționale, al științelor în inginerie și în domeniul sănătății. Mai multe dintre educațiile noastre pot fi găsite aici numai cu noi, ceea ce atrage studenți din toată Suedia.

University of Borås are avantajul principal pe mai multe proiecte de cercetare interesante. Cele două cele mai importante sunt "Recuperarea resurselor" provenite din deșeuri și "Smart Textiles", ambele bazându-se pe factori regionali de succes și cooperarea strânsă cu companiile regionale și organizațiile de cercetare. Ce zici de a face etanol din blugi sau țesături folosite, care pot schimba culoarea atunci când cu cerneluri termochromice, articole de îmbrăcăminte care măsoară frecvența musculară și stenturile tricotate.

University of Borås este membră a Asociației Universității Europene (EUA) . EUA reprezintă și sprijină instituțiile de învățământ superior din 46 de țări, oferindu-le un forum unic de cooperare și informare cu privire la cele mai recente tendințe în politicile de învățământ superior și cercetare.

Obiective și viziuni

Conceptul University of Borås este un sediu inovator de învățământ, care, în cooperare cu sfera de afaceri și cu sectorul public, desfășoară activități de educație și cercetare de o înaltă calitate internațională, cu relevanță socială. Pe baza unei direcții axate pe profesii calificate, stabilită la momentul înființării Universității în 1977, University of Borås a formulat scopul de a deveni primul loc de profesii de învățare. O astfel de universitate se caracterizează printr-o cooperare sistematică cu companiile și autoritățile societății înconjurătoare, ceea ce numim parteneriat. Educația și cercetarea nu reprezintă un angajament unilateral pentru University of Borås ci este planificat, realizat și evaluat în cooperare cu partenerii noștri. Nevoile de competență ale profesiilor, dezvoltarea lor și problemele se află în centrul atenției.

O parte importantă a ideii unei Universități de profesii este dezvoltarea de noi forme de examinare. University of Borås dorește să creeze programe educaționale cu gradul de profesor universitar și doctor în profesii în sistemul suedez de examinare. Realizarea Universității de profesii este considerată nu doar o problemă a unei decizii guvernamentale, ci mai degrabă ca o etapă graduală calității și profilării. O oprire importantă pe această cale este crearea unui nou domeniu de profesii, un al șaptelea departament, la sediul învățământului. Universitatea lucrează din greu la stabilirea programelor educaționale axate pe aspectele legate de risc, securitate și siguranță. În ianuarie 2019 va începe un program de instruire a poliției academice la University of Borås .

Locații

  • Borås

    University of Borås

    Întrebări