Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Introducere

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151235_826x387-hpu-image-3

La HPU credem că este responsabilitatea noastră să redăm comunității și să respectăm pământul în care trăim. Studenții, facultățile, personalul și comunitatea universitară mai largă sunt încurajați să găsească oportunități de învățare experiențială cu impact comunitar care perpetuează valorile noastre hawaiene ale pono, kuleana și aloha.

Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Hawai'i Pacific University este o comunitate de învățare internațională, situată în contextul cultural bogat din Hawai'i. Studenți din întreaga lume ni se alătură pentru o educație americană construită pe o fundație de arte liberale. Programele noastre inovatoare de licență și absolvenți anticipează nevoile în schimbare ale comunității și pregătesc absolvenții noștri să trăiască, să lucreze și să învețe ca membri activi ai unei societăți globale.

Viziune

Hawai'i Pacific va fi clasat în mod constant printre primele 10 universități occidentale, independente și cuprinzătoare din Statele Unite, valorificându-și poziția geografică între emisferele occidentale și estice și relațiile sale din jurul Pacificului pentru a oferi o experiență educațională distinctă între campusurile americane. .

valori

Facultatea, personalul, studenții și comunitatea universitară din Hawai'i Pacific îmbrățișează următoarele valori ca reprezentative ale principiilor spirituale, etice și filosofice care susțin comunitatea noastră, precum și ale idealurilor aspiraționale la care aspirăm colectiv.

  • Pono, adică drept, onest și moral și energie de necesitate.
  • Kuleana, adică responsabilitate și drepturi și preocupare pentru toate interesele, proprietatea și oamenii.
  • Aloha, adică salut, la revedere, iubire, bunătate și grație, unitate, smerenie, răbdare și așteptarea momentului potrivit.

informație

Acreditări și membri

Universitatea Hawai'i Pacific este acreditată de Comisia de acreditare pentru colegii superioare ale Asociației occidentale a școlilor și colegiilor (WASC) și are o serie de acreditări suplimentare și membri din grupuri recunoscute la nivel național.

Campusuri și facilități

Cu emoția unui campus urban din centrul orașului, seninătatea munților Ko'olau și un Institut Oceanic care se învecinează cu oceanul, campusurile HPU sunt la fel de diverse ca și studenții săi.

Istorie

Descoperiți mai multe despre istoria bogată a HPU și peste 50 de ani de experiență în servirea Hawai'i.

HPU după numere

Cu studenți din toate cele 50 de state și 65 de țări, HPU este una dintre cele mai diverse universități din lume.

Clasamente și realizări

Universitatea Hawai'i Pacific (HPU) a primit o serie de premii pentru excelența academică, diversitatea internațională și accesibilitatea educației private pe care o oferim.

Dreptul elevilor să știe

HPU se mândrește cu transparența sa ca instituție și cu preocuparea sa pentru bunăstarea și tratamentul corect al tuturor studenților săi. Aflați mai multe despre Legea privind dreptul la știință a elevilor.

Succesul studenților

HPU este dedicată excelenței în realizarea studenților. Folosind strategii inovatoare de predare și învățare și abordări experiențiale înrădăcinate în comunitatea noastră insulară tropicală, ne asigurăm că studenții noștri cultivă cunoștințele, abilitățile și valorile așteptate de la toți cetățenii educați. Le oferim o fundație de arte liberale, amplasată în contextul cultural bogat din Hawai'i, oferind diverse cursuri în afara majorității care inspiră învățarea pe tot parcursul vieții și le introduc studenților idei, perspective și experiențe relevante pentru viața lor. De asemenea, îi pregătim pentru provocările și oportunitățile unice ale secolului 21 oferind cursuri în cadrul principalelor care facilitează învățarea și stăpânirea conceptelor, teoriilor și metodelor disciplinelor alese de ei. În cele din urmă, încurajăm implicarea în HPU și în comunitatea locală, oferind o gamă bogată de activități co-curriculare care străluiesc tradițiile noastre culturale unice, mediul natural rafinat și spiritul minunat de aloha.

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151236_1440x243-aloha-tower

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Honolulu

    1 Aloha Tower Drive Honolulu, HI, 96813, Honolulu

    Întrebări