Keystone logo
Hatay Mustafa Kemal University

Hatay Mustafa Kemal University

Hatay Mustafa Kemal University

Introducere

Hatay Mustafa Kemal University fost înființată în mod oficial în Hatay, situată în mijlocul și sudul Turciei, în 1992. Hatay este una dintre cele 81 de provincii din Turcia, iar Antakya este orașul central al provinciei Hatay. Hatay Mustafa Kemal University a devenit un centru arogant de educație și știință prin dezvoltare continuă. Campusul principal al Universității se numește Campus Tayfur Sokmen și este situat în zona Serinyol , la aproximativ 15 km nord de centrul orașului Antakya.

Hatay Mustafa Kemal University are 12 facultăți, 6 colegii de patru ani, 11 școli profesionale de doi ani, 3 institute postuniversitare, 19 centre de cercetare și un spital universitar.

Campusul Tayfur Sokmen (Campusul principal)

Este situat în zona Serinyol , la aproximativ 15 km nord de centrul orașului Antakya. Găzduiește șapte clădiri ale facultăților (Agricultură, Știință și Litere, Economie și Administrarea Afacerilor, Veterinară, Arhitectură, Medicină, Stomatologie), două școli profesionale de patru ani (Sport și educație fizică, kinetoterapie și reabilitare), trei institute postuniversitare, Spital universitar, bibliotecă centrală și facilități sportive, inclusiv o piscină olimpică și o sală de gimnastică cu o capacitate de 2000.

Locații

  • Istanbul

    Istanbul, Turcia

    Întrebări