Keystone logo
Hartpury University Management sportiv ma
Hartpury University

Management sportiv ma

Gloucester, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

31 Aug 2024

23 Sep 2024

GBP 18.750

În campus

Introducere

MA / Managementul PGCert / PGDip Sport

Aceste programe de studii postuniversitare au fost dezvoltate în colaborare cu Business School Bristol și oferă studenților posibilitatea de a explora conceptul de Sport Management. MA oferă, dintr-o perspectivă academică, dezvoltarea unei înțelegeri conceptuale a proceselor care stau la baza gestionării eficiente a serviciilor sportive și evenimente. Acest lucru se face prin identificarea nevoilor clienților, aplicarea resurselor financiare și umane, precum și dezvoltarea de propuneri de afaceri și a planurilor.

Programul cuprinde atât module predate și o disertație de management (care include metode de cercetare), care sunt în mod coerent structurate pentru a permite elevilor posibilitatea de a construi pe principii de afaceri curate și să le aplice pentru Sport Management.

La începerea programului, vi se va atribui un tutore academice personale pentru a vă sprijini pe toată durata studiilor și pentru a vă ajuta să formuleze obiectivele individuale și interesele.


Conţinut*

  • Satisfacerea necesităților clienților
  • Sporturi Managementul strategic și operațional
  • Oameni și organizații
  • Gestionarea Finanțe și de informare
  • Promovarea sportului, sponsorizare și Events Management
  • Sport de dezvoltare și politica
  • Disertație


* Programele noastre academice sunt revizuite în mod continuu pentru a se asigura că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde academice fiind în același timp industriei relevante. Aceste programe sunt în prezent în curs de revizuire; Prin urmare, domeniile de studiu enumerate mai sus pot fi modificate.


Predare, învățare și evaluare

Prelegeri tradiționale va fi doar o parte din curs. Vei afla, de asemenea, prin munca sindicat, de grup și prezentări individuale și discuții, grupuri de seminar conduse de elevi, analiza și aplicarea unor studii de caz și învățarea prin experimentare și simulări, inclusiv jocuri de rol. vorbitori invitați din industrie și organismele profesionale contribuie, de asemenea, la program. Aceste metode inovatoare de a crea un mediu care este plăcută, variat si extrem eficient.


Cariere

Ca un student postuniversitar din programul nostru de management sportiv, aveți potențialul de a urmări o serie de cariere; în special cele legate de industria vasta de management sportiv. Ca alternativă, puteți decide să urmeze o carieră academică și progresul cu privire la un doctorat.


Cerințe de intrare

Ar trebui să fie un absolvent din Marea Britanie, cu un 2: gradul 2 Onoruri cu un conținut relevant, sau un absolvent internațional cu calificare echivalentă. se pot aplica, de asemenea, studenților cu calificări de bază non-relevante, dar cu doi sau mai mulți ani de experiență relevantă de muncă.


Lungimea Programul

Certificatul postuniversitar este un program part-time, executați între septembrie și iunie a unui an universitar. Diplomă de studii aprofundate în Sport Management poate fi studiat pe o normă întreagă sau pe bază de part-time. Acesta poate fi un program cu normă întreagă un an sau mai poate fi o cale progresie de Certificatul de Studii Postuniversitare, caz în care acesta este un program part-time un an. Ambele opțiuni alerga între septembrie și iunie un an academic.

Programul de masterat poate fi studiat ca un program de predat full-time și finalizată într-o perioadă de douăsprezece luni (septembrie-august). În cazul în care acest program este o progresie de la Diplomă de studii aprofundate în Sport Management, atunci acesta va fi studiat pe bază de timp parțial.

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări