Keystone logo
Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Introducere

Locația Panama

Odată cu deschiderea locației din Panama a Universității Harrisburg, studenții își pot avansa educația fără a părăsi America Latină. Aceasta este o oportunitate pentru studenți de a dobândi abilități valoroase care le vor îmbogăți propriile vieți, precum și economia zonei lor și viața localnicilor.

Inițial, HULATAM va oferi un Master of Science în Analytics, care va fi livrat într-un hibrid de cursuri online și în campus predate de instructori de la Universitatea Harrisburg de Știință și Tehnologie din Statele Unite. Locația HU-Panama va oferi, de asemenea, seminarii și cursuri de dezvoltare profesională de ultimă oră, precum și va căuta oportunități de colaborare în cercetare cu universități și alte entități inovatoare din regiune.

Locația HU Panama este amplasată în Orașul Cunoașterii, Panama, un centru de educație, cercetare și dezvoltare. Consultați harta campusului de mai jos. Site-ul va oferi studenților aceeași tehnologie de vârf și resurse disponibile pe campusul foarte apreciat al Universității Harrisburg din Pennsylvania, SUA.

Rămâi în America Latină

Unul dintre cele mai bune aspecte ale programelor de absolvenți Harrisburg din Panama este că nu trebuie să veniți în Statele Unite, dar veți câștiga o diplomă absolventă complet acreditată în SUA. Intrarea într-o altă țară poate fi dificilă și necesită mult timp. Deoarece Programul de absolvenți Harrisburg din Panama se întâlnește doar o sâmbătă pe lună la fața locului în Orașul cunoașterii din Panama, puteți încadra cu ușurință programul în viața voastră.

Extindeți-vă conexiunile profesionale

Prin programul de absolvire Harrisburg din Panama, veți face o gamă largă de contacte profesionale. Acestea sunt conexiuni care ar putea deveni adevărate active pentru viitorul tău. Veți studia alături de antreprenori, oameni de știință, lideri ai comunității, precum și experți din guvern, ONG-uri și organizații internaționale. Construindu-vă rețeaua profesională în timpul programului de studii, creați o resursă valoroasă pe care o puteți apela de-a lungul carierei.

Un program postuniversitar cu recompense mari la o taxă accesibilă

Universitatea Harrisburg nu a crescut școlarizarea de șapte ani. Acesta este unul dintre motivele pentru care programul nostru de master Analytics este atât de apreciat de către organizațiile de rating: suntem pe locul 1 pentru mediul academic și accesibilitate. Obțineți și o rentabilitate excelentă a investiției. Programul vă echipează pentru a ocupa cu succes funcții manageriale în domeniul cererii în domeniul științei datelor. Dacă doriți să faceți o schimbare de carieră sau dacă sunteți deja în domeniu și doriți să avansați, programele postuniversitare HU din Panama sunt exact ceea ce căutați.

Caracteristici Campus

Locația Orașului Cunoașterii

Când vă întâlniți cu clasa o sâmbătă pe lună, veți ajunge în Orașul Cunoașterii, situat la doar câteva minute de centrul orașului Panama și vizavi de Canalul Panama. Campusul de 120 de hectare include peste 200 de clădiri care au făcut parte odată din baza militară Clayton. În 1993, un grup de oameni de afaceri din Panama și-au imaginat campusul care astăzi oferă studenților și organizațiilor membre tot ce au nevoie pentru a dezvolta contacte de afaceri, a organiza cursuri, a efectua cercetări și a instrui studenții.

Mediul de învățare colaborativ al Orașului Cunoașterii oferă spații verzi frumoase, precum și facilități culturale, recreative și sportive care îmbogățesc viața în campus. Ca un plus de confort, terminalul de transfer al Orașului Cunoașterii oferă acces ușor la rețeaua de autobuze de metrou.*

* Universitatea Harrisburg poate schimba locația sa din Panama pentru a servi mai bine studenții pe care îi înscrie.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Panama City

   City of Knowledge, Panamá., , Panama City

   • Harrisburg

    Market Street,326, 17101, Harrisburg

    Întrebări