Keystone logo
Harbin Engineering University (HEU) Master în Inginerie Engine Marină
Harbin Engineering University (HEU)

Master în Inginerie Engine Marină

Harbin, China

Request duration

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master în Inginerie Engine marină

&nbsp

Marine Engine Engineering este o disciplina sintetic al ştiinţei şi tehnologiilor avansate, pe centralizate, mecanice, electrice si de automatizare de inginerie termică pentru a instrui elevii excelent care se ocupă cu proiectarea, întreţinerea, gestionarea şi cercetarea privind centralele electrice navă. Această disciplină sa bazat pe grupul de motorul cu ardere internă navelor de război (1953) din Harbin Institutului Militar - HMI, turbină cu gaz marine (1958 HMI) şi aşa mai departe.


disciplina autorizat pentru masterat a fost aprobat de Biroul de Academic Gradul de guvernul chinez în 1989. Există 19 profesori (15 profesori, 2 conferentiari si 2 prelegeri, inclusiv 12 titulari ai unui doctorat) care conduc proiecte de cercetare pe Marine Engineering pentru o lungă perioadă de timp. Patru zone speciale de cercetare au poziţie dominantă în China, concentrându-se pe analiza de performanta si de sistem pentru totalitatea navei centrale electrice, vibraţii şi de zgomot de control pentru centralele electrice navă, automat şi de măsurare pentru centrale electrice navă şi centralele electrice speciale. Cele patru domenii menţionate mai sus sunt, de asemenea, direcţiile de asistenţi maternali pentru Masters de Marine Engineering.

&nbsp

Există mai mult de 50 de proiecte de cercetare (inclusiv 30 dintre ei au fost finalizate, 20 dintre ei au premii din partea guvernului şi 20 dintre ei sunt efectuarea acum) şi fondurile totale dintre ele sunt 76.25 milioane RMB. În planul zecea cinci ani de dezvoltare, această disciplină este construirea disciplina stresul de la Universitatea noastră, desfăşoară activităţi de cercetare cu privire la motorul cu combustie internă, motor cu turbină cu gaz şi centrale electrice combinate. Studenţilor la masterat de Marine Engine să ia parte la aceste cercetări. Există cinci laboratoare importante: marine cu ardere internă motor de laborator, de plante marine vibraţii electrice si de zgomot de laborator de control, combinate de plante de laborator energie, abur de putere de plante de laborator, şi plante speciale de laborator putere. În această disciplină, există unele software de aplicaţie, de asemenea. Aceste facilitati sunt subsoluri de cercetare pentru formare de masterat.


Prin studierea cursurilor studentul ar trebui să stăpânească teoria principal fundamentale ale acestei discipline, au capacitatea de utilizare a teoriei de bază pentru a rezolva problemele practice de inginerie şi să îndeplinească cerinţele de învăţământ superior. În conformitate cu cele 4 domenii mentionate mai sus, unele cursuri sunt necesare indicated.22 opţionale sunt disponibile pentru studenţi şi unele alte cursuri furnizate de alte colegii sunt, de asemenea, disponibile pentru proiecte de cercetare speciale de studenţi. În cursul primului semestru al studenţilor primul an ar trebui să treacă cursuri comune teoretice şi în al doilea semestru al primului an şi primul semestru al doilea an studenţii ar trebui să treacă cursurile necesare şi unele electives pentru a îndeplini cerinţele lor tezei. Total 32 de credite de curs trebuie să fie obţinute (16 de cursuri de grad universitar, 4 de cursuri necesare; 12 din electives) pentru fiecare student care vor să li se permită să înceapă tezei.


Obiectivele acestor cursuri sunt după cum urmează: la tren moralitate, înţelepciune şi corp dezvoltat în întreaga scală; să posede capacitatea de a analiza şi rezolvarea problemei independent; să posede capacitatea de a lua parte în domeniul ştiinţei şi munca de cercetare. După absolvire, studenţii sunt în măsură să se ocupe de predare, proiectare, cercetare şi de management.


Cerinţele specifice sunt după cum urmează: la master teoria principalele fundamentale şi cunoştinţe de specialitate sistemică a acestei discipline, pentru a înţelege starea actuală, în curs de dezvoltare direcţiile şi tendinţele dezvoltate ale acestei discipline în China şi în străinătate, să stăpânească o limbă străină, a avea o anumită capacitate de testare, masurare, analiza de date şi aplicaţii informatice, precum şi de programare.


Instruirea studenţilor la masterat este mai adâncă, atât în ​​teoriile de bază şi cursurile selectate decât studenţi licenţă. Teza de studenţi Maestru este mai dificil, mai multă substanţă şi cerinţe mai mari. Capacitatea de studenţi au absolvit Master la poziţiile de cercetare, proiectare, fabricaţie, didactice şi manageriale a acestei discipline este mai puternică decât studenţi au absolvit Bachelor.

&nbsp

&nbsp

Aspecte de cercetare

&nbsp

Analiza de performanţă şi de sistem pentru totalitatea navei centrale electrice, vibraţii şi de zgomot de control pentru centralele electrice navă, automat şi de măsurare pentru centrale electrice navelor şi centralele electrice speciale de navă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare