Keystone logo
Hannover University Of Music, Drama And Media

Hannover University Of Music, Drama And Media

Hannover University Of Music, Drama And Media

Introducere

Universitatea de Muzică, Dramă și Media Hanovra din Hanovra (HMTMH) este una dintre cele mai renumite instituții din Germania pentru formare profesională și studii academice în domeniul cultural și artistic. Aproximativ 400 de profesori, printre care numeroși artiști, educaționali și academicieni celebri la nivel internațional, predau aproape 1.500 de studenți din întreaga lume.

Echilibrul dintre muzică, dramă, educație și cercetare academică și angajamentul față de excelență atât la cel mai înalt nivel de performanță solo, cât și în formarea mai largă a jucătorilor de ansamblu și a cadrelor didactice se află la baza înțelegerii rolului său de către HMTMH. În acest scop, Universitatea oferă o ofertă largă, dar diferențiată, de cursuri și programe, constând în prezent din 33 de programe de studiu completate de clase de masterat de clasă mondială.

Aproximativ 500 de concerte și spectacole publice pe an fac din HMTMH unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente culturale din statul Saxonia Inferioară. Pentru a oferi sprijin pe termen lung pentru „Hanovra, regiunea culturii” și „Saxonia Inferioară, Țara Muzicii”, singurul conservator din Saxonia Inferioară rămâne într-un schimb permanent cu societatea și inițiază o serie de activități de divulgare muzicală.

Locații

  • Hanover

    Neues Haus,1, 30175, Hanover

    Întrebări