Keystone logo
© Hanken School of Economics
Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Hanken School of Economics

Introducere

Hanken School of Economics (HSE), una dintre cele mai vechi școli de afaceri din țările nordice, a fost înființată în urmă cu mai bine de o sută de ani. Astăzi, Hanken este singura școală de afaceri de sine stătătoare din Finlanda. Strategia noastră include profilarea școlii ca o școală de afaceri cu adevărat internațională și orientată spre cercetare, cu legături strânse cu lumea corporativă. Oferim programe academice la toate nivelurile (BSc, MSc și Ph.D.) în două locații, în Helsinki și Vaasa. Hanken School of Economics deține cele mai prestigioase trei acreditări internaționale pentru școlile de afaceri: EQUIS, AACSB și AMBA. Doar un procent din toate școlile de afaceri din întreaga lume au reușit acest lucru.

Ca școală de afaceri, Hanken are o bază solidă, cu recunoaștere internațională reflectată în acreditarea noastră internațională, o bază financiară solidă și rețele naționale și internaționale valoroase care susțin programele noastre internaționale de cercetare de top și educație competitivă. Apreciem partenerii noștri academici și corporativi și ne asigurăm că cercetătorii și studenții de la Hanken primesc o educație de primă clasă, în timp ce construim rețele profesionale și personale semnificative.

Hanken – o școală internațională de afaceri cu legături puternice cu afaceri și societate

Bine ati venit! Aici veți găsi informații despre Hanken .

Hanken School of Economics , una dintre cele mai vechi școli de afaceri din țările nordice, a fost înființată cu mai bine de o sută de ani în urmă. Astăzi, Hanken este singura școală de afaceri de sine stătătoare din Finlanda. Strategia noastră include profilarea școlii ca o școală de afaceri cu adevărat internațională și orientată spre cercetare, cu legături strânse cu lumea corporativă. Oferim programe academice la toate nivelurile (BSc, MSc și Ph.D.) în două locații, în Helsinki și Vaasa.

Cercetările la Hanken se desfășoară în cadrul tuturor departamentelor, cu un accent special pe patru domenii de forță selectate. Mulți dintre cercetătorii noștri sunt în fruntea absolută a domeniului lor. Cooperarea noastră cu lumea corporativă se reflectă în proiecte comune de cercetare, în interacțiune activă prin programul nostru de parteneri, precum și în sprijinul generos pe care îl primim în strângerea de fonduri.

Hanken este prima universitate din Finlanda care a introdus un semestru obligatoriu în străinătate ca parte integrată a curriculumului. Studenților li se oferă astfel o oportunitate unică de a-și crea rețelele internaționale pe viață printr-o perioadă de schimb sau de stagiu în străinătate. Aceste rețele pe tot parcursul vieții sunt create atât la nivel internațional, cât și la Hanken . Ei pătrund în studii și joacă un rol important în plasarea excelentă a absolvenților noștri pe piața internațională a muncii. Prin rețeaua și activitățile noastre de absolvenți, ne asigurăm, de asemenea, că rețeaua construită în timpul studiului Hanken și legăturile cu școala sunt menținute și extinse după absolvire.

Ca școală de afaceri, Hanken are o bază solidă, cu recunoaștere internațională reflectată în acreditarea noastră internațională, o bază financiară solidă și rețele naționale și internaționale valoroase care susțin programele noastre internaționale de cercetare de top și educație competitivă. Apreciem partenerii noștri academici și corporativi și ne asigurăm că cercetătorii și studenții de la Hanken primesc o educație de primă clasă, în timp ce construim rețele profesionale și personale semnificative.

Strategie: Hanken 2030 – Pentru o Finlandă internațională și o lume durabilă

Noua strategie a Hanken School of Economics , Hanken 2030 – Pentru o Finlandă internațională și o lume durabilă, a fost aprobată de Consiliul de Administrație al Hanken la 13 decembrie 2023.

cadrul strategic al Hanken

Strategia include misiunea și viziunea lui Hanken , precum și valorile comunității Hanken .

Strategia Hanken 2030 stabilește obiectivele strategice ale Hanken . Misiunea definește misiunea de bază a lui Hanken , iar viziunea definește obiectivele pe termen lung ale lui Hanken .

De asemenea, cuprinde cinci substrategii integrate, fiecare cu propriile obiective.

 • Educaţie
 • Cercetare
 • Angajamentul social
 • Sustenabilitate și responsabilitate
 • Factori

În plus, Strategia identifică cinci inițiative care urmează să fie realizate începând cu 2024, care sprijină implementarea generală a Strategiei.

Planul operațional strategic va fi pregătit în primul trimestru al anului 2024 și include cifre-cheie care sunt monitorizate în mod regulat de Consiliul Hanken și utilizate ca instrument de monitorizare a dezvoltării.

Caracteristici Campus

Servicii IT la Hanken

Găsiți informații despre Hanken WLAN, drepturi de utilizator/ID, imprimare și copiere și informații despre sistemele și software-ul utilizat la Hanken pe paginile IT.

Hanken vă oferă mai multe servicii IT ca student sau ca facultate sau personal Hanken . Multe servicii sunt disponibile pentru dvs. numai după autentificare cu ID-ul de utilizator și parola Hanken . În calitate de student înscris pentru semestru, sau ca angajat, aveți dreptul la un ID de utilizator. Se deschide într-o fereastră nouă

Înainte de începerea studiilor, veți primi un e-mail cu informații despre cum vă puteți activa ID-ul de utilizator. Odată ce aveți informațiile necesare, puteți continua să vă activați contul. ID-ul dvs. de utilizator este disponibil numai dacă aveți un drept de studiu activ în registrul de studii.

Laboratorul de afaceri Hanken

„Misiunea noastră este să ajutăm start-up-urile, companiile în curs de dezvoltare, organizațiile non-profit și persoanele fizice să obțină o creștere semnificativă”

Hanken Business Lab este o nouă formă de incubator care urmărește să ajute start-up-urile, companiile în curs de dezvoltare, organizațiile non-profit și persoanele fizice să obțină o creștere semnificativă la Hanken . Hanken Business Lab poate fi găsit în așa-numitul Torget (Helsinki) sau Stugan (Vaasa). Acestea sunt spații de lucru în comun, în care studenții, absolvenții, profesorii și personalul Hanken , precum și alți parteneri de colaborare se pot întâlni, în orice moment al zilei.

Cuantic

Quantum este un loc de întâlnire versatil care oferă acces la bazele de date ale companiei și date financiare, permițând manipularea datelor mari. Tehnologia modernă permite transmiterea în flux a tuturor predării și evenimentelor, precum și urmărirea în timp real a știrilor financiare.

Cazare

Studenții de schimb fie stau într-un apartament pus la dispoziție de Fundația pentru Locuințe Studențești în Regiunea Helsinki/Vaasa (HOAS/VOAS), fie își găsesc un loc pe piața privată.

Cota de camere HOAS a lui Hanken din Helsinki nu satisface cererea din semestrul de toamnă. În semestrul de toamnă, aproximativ 60% dintre studenții de schimb care vin la Helsinki primesc cazare prin HOAS. Hanken acordă prioritate studenților din afara Europei apartamentelor HOAS, așa că dacă ești student care vine din Europa pentru semestrul de toamnă, fii pregătit să găsești cazare pe piața privată. Cu toate acestea, îndemnăm toți studenții să aplice pentru HOAS, fără o cerere nu puteți obține o ofertă de la ei.

 • HOAS în Helsinki
 • Piața privată din Helsinki
 • VOAS in Vaasa
 • Piața privată Vaasa

Apartamentele studențești ale lui Hanken în Helsinki

 • Dacă sunteți înregistrat ca prezent ca student la Hanken din Helsinki, puteți aplica pentru cazare pentru studenți.
 • Cazarea studenților înseamnă apartamente care sunt construite cu împrumuturi publice de către organizații non-profit. Chiria este cu aproximativ 20% mai mică decât chiriile pentru apartamentele private.
 • Toate contractele de închiriere de cazare pentru studenți sunt valabile pentru un an universitar la un moment dat. Cerințele pentru obținerea unui nou contract pentru anul universitar următor sunt să fiți înregistrat ca prezent la Hanken din Helsinki și că v-ați ocupat de angajamentele dvs. prin contractul de închiriere.
 • Puteți anula contractul de închiriere doar în cazuri speciale. Studenții care pleacă în străinătate pentru a finaliza studiile de schimb prin bursa Hanken pot subînchiria apartamentul pentru perioada de schimb.
 • Studentul care solicită un apartament este plasat în coada apartamentului în funcție de distanța actuală de la municipiul de reședință până la locul studiului. Veți primi mai multe informații despre sistemul de coadă odată ce aplicați.

Isabella lui Hanken din Helsinki

Isabella lui Hanken (construită în 2021) din Jätkäsaari are 78 de garsoniere și două apartamente cu un dormitor. Studentul care solicită un apartament este plasat în coada apartamentului în funcție de distanța actuală de la municipiul de reședință până la locul studiului. Veți primi mai multe informații despre sistemul de coadă odată ce aplicați.

Majsporten la Helsinki

Hanken are 40% din apartamentele din Majsporten din Arabianranta, Majstranden. Clădirea Majsporten (cu o facilitate sportivă pe acoperiș) a fost construită în 2019. Proiectul de locuințe pentru studenți Majsporten este o cooperare cu Universitatea de Științe Aplicate Arcada. Aplicațiile sunt gestionate de Arcada Nova.

  Admitere

  Burse și finanțare

  Schema de burse a lui Hanken

  • Bursele sunt acordate numai studenților care sunt răspunzători de taxe de școlarizare.
  • Aplicarea pentru o bursă nu va afecta aplicarea la programul de studii.
  • Bursele de la Hanken sunt bazate pe merit. Toate bursele sunt acordate pe baza excelenței academice a solicitantului în studiile anterioare și a rezultatelor punctajului la test.
  • Numărul de burse este limitat.
  • Toate bursele solicită studenților primitori să țină un ritm bun cu studiile.

  Burse - Faza de admitere

  Exonerarea Hanken Premium

  • Scutirea de taxe de școlarizare de 50% din taxa de școlarizare pe durata gradului I la Hanken .
  • Valabilitate: 2 ani
  • Selectarea destinatarilor: Bursa este acordată studenților excelenți pe baza succesului academic și/sau a punctelor în metoda de admitere în timpul etapei de admitere.
  • Cerința în timpul studiilor este de a finaliza cel puțin 60 ECTS până la sfârșitul fiecărui an universitar, adică până la 31 iulie, pentru ca bursa să continue în următorul an universitar.
  • Dacă studentul nu reușește să finalizeze 60 ECTS / an universitar, el sau ea va pierde bursa Hanken de scutire a primei.

  Renunțarea Hanken

  • Scutirea de la taxa de școlarizare de 25% din taxa de școlarizare pentru primul an universitar de înscriere.
  • Valabilitate: numai primul an universitar de înscriere.
   Selectarea destinatarilor: Bursa este acordată studenților foarte buni pe baza succesului academic și/sau a punctelor în metoda de admitere în etapa de admitere.

  Bursa Hanken Premium GBSN (disponibilă numai pentru studenții de la master)

  • Scutirea de taxe de școlarizare de 100 % pentru durata unui grad I la Hanken și 8000 EUR/an pentru cheltuielile de trai.
   • Beneficiarul se angajează să contribuie la un număr limitat de activități de recrutare a studenților în timpul studiilor la Hanken .
   • Valabilitate: 2 ani.
   • Selectarea destinatarilor: Bursa este acordată numai studenților care studiază în prezent sau absolvenților școlilor membre GBSN din anumite țări în curs de dezvoltare.
   • Cerința în timpul studiilor este de a finaliza cel puțin 60 ECTS și de a obține un GPA de 3.0 până la sfârșitul fiecărui an universitar, adică 31 iulie, pentru ca bursa să continue în următorul an universitar.
   • Notă! Bursa este acordată numai solicitanților eligibili în cadrul rundei principale de admitere.
   • Citiți mai multe despre bursele GBSN pe site-ul oficial GBSN și verificați de la ce instituții, solicitantul pentru bursă trebuie să dețină o diplomă de la/să fie student aici.

  Bursa Finlanda (disponibilă numai pentru studenții de master)

  • Scutirea de taxe de școlarizare de 100 % pentru primul an universitar de înscriere și grant de relocare de 5000 EUR.
   • Grantul de relocare este transferat către beneficiarul bursei dacă acesta a realizat 10 ECTS în perioada de predare 1 (bursa este transferată la sfârșitul lunii noiembrie).
   • Bursa Finlanda este finanțată de Ministerul Educației și Culturii din Finlanda.

  Notă! Cererea pentru burse este o parte integrată a formularului de cerere de admitere la studiile de masterat la Hanken , nu este necesară o cerere separată. O cerere de bursă nu va afecta posibilitatea solicitantului de a fi admis.

  Solicitanții admiși care primesc o bursă sunt informați despre bursa acordată în scrisoarea lor de admitere și primesc informații suplimentare despre regulamentul burselor într-o scrisoare de bursă.

  Finanțarea doctoratului

  Hanken oferă finanțare studenților doctoranzi care studiază cu normă întreagă. Hanken oferă, de asemenea, ajutor în aplicarea pentru finanțare.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Helsinki

   Arkadiankatu 22 , 00100, Helsinki

   • Vaasa

    Kirjastonkatu, 16, 65100, Vaasa

    Întrebări