Keystone logo
Hanbat National University

Hanbat National University

Hanbat National University

Introducere

În curând pentru a sărbători 100 de ani, Hanbat National University se străduiește să avanseze cu societatea actuală care se schimbă rapid. Lumea hiperconectată a celei de-a Patra Revoluții Industriale conduce la noi cunoștințe și tehnologii, care sunt atinse prin educație creativă și cercetare bazată pe gândire critică. Aceste noi cunoștințe trebuie utilizate cu înțelepciune pentru a duce la schimbări și inovații în societate.

Cu viziunea sa de a deveni o „universitate de cooperare între industrie și universitate Glocal care creează valori viitoare”, HBNU va servi cerințele acestei societăți în schimbare. Ca universitate națională de vârf din regiune, vom prelua conducerea în rezolvarea problemelor din comunitatea locală și ne vom consolida cooperarea cu industriile, creând noi valori și active de cunoaștere care pot produce bogăție în industrie.

HBNU se va strădui, de asemenea, să alimenteze talentele care să se potrivească cerințelor acestei noi societăți. Pe baza concentrării noastre pe integritate, comunicare, pragmatism, abilități de rezolvare a problemelor, perspective globale și leadership, studenții noștri vor deveni profesioniști etici, creativi și globali. În acest scop, vom oferi, ca platformă universitară care creează noi cunoștințe, facilități de înaltă clasă și conținut educațional.

Locații

  • Daejeon

    Daejeon, Coreea de Sud

    Întrebări