Keystone logo
Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Introducere

Bun venit la Hamburg University of Technology (TUHH)

„Tehnologie pentru umanitate este motto-ul de bază al Hamburg University of Technology . Acesta este modul în care pregătim tinerii să fie ingineri dedicați, având în vedere tehnologia și durabilitatea în comun. De aceea cercetătorii noștri lucrează la elementele de bază și la aplicații împreună cu alți colegi și cu afaceri și industrie.

Tehnologia pentru umanitate este ceva pe care noi cei de la TU Hamburg îl experimentăm zilnic în domeniile noastre de competență și cercetare interdisciplinară. Tehnologia verde, Tehnologia științei vieții și sistemele aviatice și maritime definesc profilul TU Hamburg. Digitalizarea, știința materialelor și metodele de inginerie sunt instrumentele noastre zilnice și, în același timp, subiectele noastre de cercetare de primă linie, deoarece ne propunem să facem tehnologia un pic mai umană zi de zi.

Împreună cu partenerii noștri din afaceri și industrie, lucrăm zilnic la Technology for Humanity. Transferul cercetării către aplicare este un punct forte fundamental al TU Hamburg. În colaborare cu filiala TU Hamburg, Tutech GmbH, oamenii de știință și studenții noștri își duc experiența în regiune și obțin frecvent noi perspective asupra următoarelor subiecte de cercetare de bază.

În fiecare zi, studenții noștri se apropie puțin de Tehnologia pentru umanitate. În cursurile de bază și stagiile sau opțiunile, obiectivele lor sunt întotdeauna îndreptate ferm pe a face Hamburg, regiunea și lumea un pic mai bune, folosind cunoștințele și metodele de inginerie.

Cu Technology for Humanity modelăm un loc de muncă vibrant pentru aproximativ 1.500 de angajați din multe țări. Fie că ei sunt tehnicieni sau administratori, asistenți studenți sau colegi de management al clădirilor, toți contribuie prin munca lor pentru a face posibilă predarea și cercetarea la TU Hamburg.

Vă invit să aruncați o privire în jur – atât digital, cât și la fața locului – și să descoperi singur TU Hamburg și oamenii săi. Vedeți tineri studenți și oameni de știință cu experiență în cercetările lor zilnice despre noi orizonturi pentru Hamburg și mai departe. La urma urmei: tehnic, asta este posibil!"

A ta cu adevărat,

Andreas Timm-Giel
Președinte

Misiune

Principiile fondatoare ale TUHH sunt unice în Germania. Prioritatea cercetării, abordarea interdisciplinară, inovarea, regionalismul și internaționalismul sunt fundamentele obligatorii pentru ceea ce facem. Cercetarea, predarea și transferul de tehnologie sunt centrate pe tema călăuzitoare a dezvoltării tehnologiei pentru oameni.

Misiune:

TUHH este o universitate antreprenorială competitivă care se concentrează pe performanțe ridicate și standarde de înaltă calitate. TUHH este dedicat principiilor Humboldt (unitate de cercetare și educație). TUHH are o orientare internațională puternică și se concentrează, de asemenea, asupra mediului său local. Aceasta contribuie la dezvoltarea competenței tehnologice și științifice a societății. Urmărind excelență la nivel național și internațional în domeniile sale de cercetare strategică. Educarea tinerilor ingineri și cadre universitare în cadrul programelor exigente folosind metode avansate de predare.

Locații

  • Hamburg

    Am Schwarzenberg-Campus,1, 21073, Hamburg

Întrebări