Keystone logo
Hakkari University

Hakkari University

Hakkari University

Introducere

Misiunea Hakkari University este să realizeze și să predea mentalitatea științifică cu studii independente și activități creative în care ambele domenii ale educației și educatorii poartă gândirea liberă, în care studiile efectuate în cadrul științificității și autenticității se extind dincolo de găsirea valorii cantitative, în care libertatea intelectuală găsește o expresie grație acceptării diferențelor și bogățiilor naturale și culturale care pot fi transformate într-o nouă resursă în condițiile existente.

Viziunea noastră ca instituție este de a deveni o universitate de cercetători în care gândurile sunt independente, diferențele sunt acceptate și tolerate și care avansează pe calea autorealizării pe bază individuală și socială.

Hakkari University fost înființată cu articolul 99 al Legii cu privire la modificări în declarațiile anexate la Decretul legislativ privind cadrele de personal ale instructorilor din instituțiile de învățământ superior și din Legea nr. 5765 și din 22.05.2008, iar universitatea și-a obținut personalitatea juridică ca Hakkari University .

Facultatea de Științe Economice și Administrative, Facultatea de Inginerie, de asemenea Facultatea de Științe ale Educației transferate de la Rectoratul Universității Yüzüncü Yıl a fost înființată cu Decretul Consiliului de Miniștri nr. 2011/2018 publicat în Monitorul Oficial nr. 27983 și din data de 03.07.2011, iar Facultatea de Teologie și Facultatea de Arte Plastice și Școala de Limbi Străine au fost înființate cu Decretul Consiliului de Miniștri nr. 2011/2088 publicat în Monitorul Oficial nr. 28031 și din data de 20.08.2011.

Colegiul profesional Çölemerik transferat de la Universitatea Yüzüncü Yıl , Colegiul profesional Yüksekova și Colegiul profesional pentru servicii de sănătate își continuă activitățile.

Au fost înființate Institutul de Științe Sociale, Institutul de Știință și Tehnologie și Centrul de Formare Continuă afiliat la Rectorat.

În plus, gestionarea operațiunilor de capital circulant a fost înființată în 2011.

Locații

  • Hakkâri

    Merzan Mah. Behind Küçük Sanayi Sitesi 433. Sok. No: 51 Merkez, , Hakkâri

    Întrebări