Keystone logo
H-FARM College

H-FARM College

H-FARM College

Introducere

Credem în tineri și în oportunitățile viitoare

Suntem singura platformă lider în care inovația, antreprenoriatul și educația trăiesc și cresc împreună

Suntem platforma de inovare care susține crearea de noi modele de afaceri și transformarea și educarea tinerilor și a companiilor folosind o abordare digitală. Înființat în 2005, am fost primii din lume care au adoptat un model care reunește investiții, consultanță în afaceri și programe educaționale augmentate digital într-un singur loc și acum suntem cel mai important centru de inovație din Europa.

Misiunea noastră este de a conduce transformarea digitală a companiilor și de a produce culturi prin noi modele de afaceri și educaționale.

În numele nostru, H reprezintă numele Omului, deoarece oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem: servicii, relații, interacțiuni. Oamenii sunt cei care fac diferența. Viitorul la care am visat este chiar la început, l-am construit împreună cu noi.

130284_stud.jpg

Lumea se schimbă, împinsă înainte de inovația tehnologică care transformă fiecare aspect al societății

Credem că elevii au nevoie de inspirație și creativitate pentru a dezvolta abilitățile de care au nevoie pentru a face față provocărilor de mâine .

Proiectul educațional H-FARM se caracterizează printr-o abordare inovatoare care revoluționează predarea și învățarea, ajutându-i pe elevi să își dezvolte potențialul prin programe dinamice , dezvoltarea abilităților multidisciplinare și utilizarea de noi instrumente educaționale.

Toate cursurile noastre se bazează pe o abordare multidisciplinară, colaborativă, experiențială și concretă.

Orientat pe echipă

Colaborarea, includerea și transparența sunt fundamentale în gestionarea proiectelor complexe. Tehnicile de lucru în echipă, dezvoltarea conștiinței de sine și abilitățile soft sunt la baza abordării noastre.

Abordare interactivă

Colaborăm cu profesori în vizită, mentori experți și inovatori care își folosesc experiențele de primă mână pentru a oferi studenților cele mai actualizate informații.

Inovație deschisă

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații tehnologice care răspund la provocările actuale. Ne îmbrățișăm oportunitățile care sunt posibile prin schimbare.

Experienta practica

Transformăm inspirația în realitate. Învățăm prin experimentare de primă mână.

Învățarea pe tot parcursul vieții

Învățarea este un proces pe tot parcursul vieții, atât pentru creșterea profesională, cât și pentru cea personală.

130285_people-2557396_1920.jpg

Locații

  • Roncade

    Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41 31056 Roncade (TV), 31056, Roncade

Întrebări