Keystone logo
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Introducere

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg (H-BRS) a fost fondat în 1995. Este o universitate dinamică și orientată spre cercetare, cu aproximativ 9.000 de studenți, aproximativ 150 de profesori și aproximativ 400 de asociați de cercetare. Ei sunt sprijiniți de 300 de lectori cu înaltă calificare din domeniile academice, afacerilor și industriei. Încă 280 de angajați lucrează pentru Administrație, Bibliotecă și Centrul de Limbă. Campusul universitar este situat în Hennef, Rheinbach și Sankt Augustin. În Bonn, Universitatea conduce Centrul Internațional de Tehnologia Informației Bonn-Aachen (b-it) împreună cu Universitatea din Bonn, Universitatea Tehnică din Aachen (RWTH) și Fraunhofer Gesellschaft. Planul de Dezvoltare a Universității conține obiectivele strategice pe care Universitatea noastră intenționează să le atingă până în 2025, precum și măsurile concrete luate pentru atingerea acestor obiective - motivul principal fiind sustenabilitatea.

Studiază la Hochschule Bonn-Rhein-Sieg (H-BRS)

La H-BRS puteți alege în prezent dintre 38 de programe de studiu pe baza celor mai recente rezultate ale cercetării. Profesorii Universității au experiență profesională atât în mediul de afaceri, cât și în mediul academic. Infrastructura noastră excelentă și laboratoarele noastre bine echipate sunt la fel de parte integrantă a ofertei noastre ca și numeroasele noastre stații de lucru pentru PC, W-LAN la nivelul universității, biblioteca noastră modernă universitară și districtuală și viața noastră activă în campus.

De la Universitate in lume

Având în vedere cerințele în schimbare ale pieței muncii, H-BRS sprijină în mod durabil perioadele de studii în străinătate. Școlile de vară sunt deja potrivite pentru studenți în primele semestre; sunt subvenționați în principal de Asociația de Strângere de Fonduri a Universității. Este obligatoriu să studiezi cel puțin o limbă străină. Centrul de limbi străine, care este parte integrantă a universității, oferă aproximativ 15 limbi. H-BRS cooperează cu peste 80 de universităţi străine din aproximativ 30 de ţări. În 2020, proporția studenților internaționali înscriși la H-BRS a fost de aproximativ 16 %.

Burse și finanțare

Termen limită de aplicare
DeutschlandstipendiumMay 31, 2023

Locații

 • Sankt Augustin

  Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Sankt Augustin Campus

  • Rheinbach

   Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Rheinbach campus von-Liebig-Strasse 20 , 53359, Rheinbach

   • Hennef

    Hochschule Bonn-Rhein-Sieg Hennef campus Zum Steimelsberg 7 53773 Hennef, 53773, Hennef

    Întrebări