Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introducere

Cine suntem noi

La Colegiul Columbian de Arte și Științe al GW , cercetările prospera, gândirea critică este endemică, colaborarea este constantă și pregătirea din lumea reală merge mână în mână cu învățarea. Din cauza locației de invidiat a colegiului în inima capitalei națiunii, implicarea activă începe în sala de clasă și continuă în sălile guvernamentale, în galeriile muzeelor, în laboratoarele NIH, NASA și DOE, ambasadele diplomaților internaționali și sălile de fond ale Smithsonian și ale altor instituții venerabile.

Colegiul este coloana vertebrală intelectuală și creativă a universității, un loc în care artele, umanitățile, științele sociale și științele naturale se reunesc pentru a forma un nexus de idei și oportunități. În calitate de lider printre instituțiile de artă liberală ale națiunii, datorită unui curriculum inovator care pune accent pe perspective, analize și comunicare, studenții licenți sunt dotate cu competențele necesare pentru a fi cetățeni eficienți și responsabili ai secolului XXI. La nivel profesional și doctoral, studenții absolvenți sunt parteneri cu o facultate de savanți care includ beneficiari Fulbright, coregrafi premiați, cercetători publicați și autori apreciați critic pentru a avansa un spectru de cercetări pe teme care variază de la controlul emisiilor de gaze cu efect de seră până la exploatarea în autism cauze, prevalență și tratament.

Bine ați venit la Columbian College Graduate Studies

Programele postuniversitare din Colegiul Columbian de Arte și Științe din GW sunt un magnet pentru cărturari de top și un catalizator pentru învățare și descoperire într-un spectru larg de arte, științe umane și domenii sociale și științe dure. Diplomele și certificatele noastre integrează cel mai înalt calibru al educației, de la programele noastre de renume mondial în materii precum Istorie, Științe politice și politici publice, până la munca noastră de pionierat în artoterapie, științe criminalistice și politici și practici de sănătate LGBT. Un grad avansat de la unul dintre cele 82 de programe de artă și științe ale GW este diferit de orice altă experiență școlară absolventă.

Nu numai că ne îndepărtăm de cele mai influente instituții din Washington, DC, dar rețelele noastre de facultăți și absolvenți includ o varietate extraordinară de lideri recunoscuți la nivel internațional. La Columbian College, vi se vor oferi instrumentele necesare pentru a prospera atât din punct de vedere intelectual, cât și profesional.

Statistică

Competitiv. Conectat. Cuprinzătoare.

 • 2.800 de studenți absolvenți
 • 49 de masterate
 • 24 de diplome de doctorat
 • 15 certificate de absolvent
 • 534 Facultatea cu normă întreagă
 • Peste 80.000 de absolvenți ai colegiului columbian (care locuiesc în toate cele 50 de state și peste 120 de țări)

  Admitere

  Programele de doctorat, masterat și certificat de absolvent ale Columbian College oferă o experiență transformatoare, conectând studenții cu unii dintre cei mai influenți lideri și instituții, în timp ce parteneriat cu organizații publice și private din capitala națiunii și din întreaga lume.

  Studenții noștri absolvenți sunt pregătiți pentru avansarea academică și profesională printr-o educație plină de burse riguroase și aplicații practice.

  Burse și finanțare

  Știm că frecventarea școlii postuniversitare poate fi o decizie importantă, mai ales atunci când vine vorba de finanțarea educației. Columbian College oferă o varietate de oportunități de finanțare, inclusiv burse la nivel de program și premii bazate pe merit. Mai multe birouri de la GW sunt, de asemenea, dedicate acordării de asistență cu ajutorul financiar, burse și subvenții.

  Taxele de școlarizare și taxele la GW sunt comparabile cu media națională pentru universitățile private. Aceste costuri, stabilite de Consiliul de administrație al GW, cresc în general de la an la an și pot varia în funcție de program și locație.

  Bursa liderilor globali

  GW apreciază diversitatea și fundamentul pe care îl oferă pentru o bogată experiență educațională atât în interiorul, cât și în afara clasei. În societatea noastră din ce în ce mai globală, fluența multiculturală și experiența sunt esențiale pentru a satisface cerințele secolului 21. Când oamenii din diferite religii, culturi și istorii studiază și învață împreună, obținem o perspectivă mai largă a lumii din jurul nostru.

  Studenții pot primi un premiu de școlarizare de până la 10.000 USD pe an universitar. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a afla mai multe.

  Tipuri de finanțare

  Scolarizare

  Premiile pentru școlarizare sunt premii care acoperă doar școlarizarea și se aplică direct la factura studenților. Premiile de școlarizare variază în mărime de la aproximativ 1 credit de școlarizare la școlarizare completă pentru doctoranzi. Premiile de școlarizare nu sunt considerate venituri impozabile

  stipendiu

  O bursă este o indemnizație de viață, plătită studenților pentru a-și sprijini studiul. Bursele nu necesită alte lucrări decât munca academică proprie a studentului. Subvențiile sunt venituri impozabile și sunt raportate la IRS. Cu toate acestea, indemnizațiile nu sunt venituri obținute, astfel încât GW nu reține impozitul pe venit din plățile subvențiilor. Plățile pentru bursă se emit lunar la începutul lunii.

  Salariu (asistență)

  Salariul este o plată lunară care se efectuează pentru servicii prestate, cum ar fi asistență postuniversitară sau asistență postuniversitară în cercetare. Ele variază în mărime și se bazează pe orele lucrate. Acesta este venitul impozabil, câștigat de student, sub rezerva reținerii fiscale federale, de stat și FICA, ca în cazul oricărui loc de muncă plătit. Noii studenți internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să aibă un scor TOEFL de 100 (IELTS de 7,0) pentru a fi eligibili pentru a fi GA.

  Statistica absolvenților

  Clasamente

  Clasamentele SUA Today College

  • Al 7-lea cel mai bun colegiu de științe politice din Statele Unite

  2018 Clasament Academic al Universităților Mondiale

  • Top 76-100 de școli de științe sociale din lume

  US News & World Report

  • Istorie, a 59-a cea mai bună din Statele Unite
  • Economie, locul 63 cel mai bun din Statele Unite
  • Engleză, locul 67 cel mai bun din Statele Unite

  Locații

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Întrebări