Keystone logo
Grenoble Ecole de Management MSc Management financiar durabil
Grenoble Ecole de Management

MSc Management financiar durabil

1 Years

Engleză

La zi

08 Aug 2024

Sep 2024

EUR 19.750 / per course *

În campus

* pentru circuitul scurt (program complet) | 13.450 € circuitul normal (pe an)

Introducere

Misiunea acestui program este de a oferi absolvenților cunoștințe avansate de finanțe și de a-i pregăti pentru cariere în companii globale și firme de consultanță financiară.

Dezvoltă abilități și cunoștințe financiare avansate pentru a-ți începe cariera în departamentul financiar al companiilor sau în firme de audit și consultanță financiară

Programul acoperă elementele fundamentale ale finanțelor corporative și de piață, precum și subiecte avansate de analiză a performanței, strategii de finanțare și modelare financiară.

Programul evidențiază

Accesați o pedagogie și facilități de învățare de ultimă generație

În timpul părții de predare a programului, studenților li se alocă între 15 și 20 de ore de predare interactivă față în față pe săptămână și se așteaptă ca aceștia să lucreze 30 de ore în afara sălii de clasă. Aceasta include prelegerea și pregătirea pentru orele de curs, temele pentru acasă și pregătirea pentru evaluări. O mare parte din timpul față în față este dedicată punerii în practică a conceptelor și teoriilor financiare: exerciții, studii de caz și simulări vor fi folosite pentru a dezvolta capacitatea de angajare a studenților.

Studiați într-un mediu foarte internațional și puneți în practică competențele multiculturale

Studiați în întregime în limba engleză, într-un grup de până la 20 de naționalități diferite, în timp ce sunteți instruiți de membri ai facultății multiculturale.

Dezvoltă-ți abilitățile lingvistice

Cei care nu sunt vorbitori de franceză vor studia franceza (nivel începător până la avansat), o opțiune recomandată pentru studenții care doresc să lucreze în Franța după terminarea studiilor. Francofonii pot alege din mai multe alte limbi străine la nivel începător.

Punctele forte ale noastre

  • Grenoble Ecole de Management este o organizație cu triplă acreditare, ceea ce înseamnă că face parte din primele 1% din școlile de afaceri din lume.
  • De asemenea, absolvenților li se acordă certificatul de diplomă "Analyste Financier". Acesta oferă recunoaștere internațională prin intermediul VISA de l'Etat și Grade de Master din partea Ministerului francez al Învățământului Superior, Cercetării și Inovării. Această recunoaștere este esențială dacă intenționați să lucrați sau să vă continuați studiile în Europa sau în străinătate
  • Dezvoltarea competențelor profesionale datorită profesorilor și absolvenților noștri care au o experiență de lucru semnificativă ca directori financiari, manageri de audit și consultanță în tranzacții și trezorieri
  • Învățați cum să evaluați performanța companiilor din punct de vedere al sustenabilității
  • Programul oferă o pregătire excelentă pentru examenele Chartered Financial Analyst®* (CFA®), deoarece se bazează pe CFA® Candidate Body of Knowledge (CBOK) și face parte din programul CFA® Institute University Affiliation. În plus, programul include un modul specific de pregătire pentru examenul CFA®

*Chartered Financial Analyst este o marcă înregistrată deținută de CFA Institute.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

</p>

Despre Școală

Întrebări