Keystone logo
Grenoble IAE

Grenoble IAE

Grenoble IAE

Introducere

În calitate de Școală Absolventă de Management de la Université Grenoble Alpes (UGA), misiunea lui Grenoble IAE este să formeze și să dezvolte atât manageri specializați, cât și manageri cu două competențe. Pentru a-și îndeplini misiunea, Grenoble IAE se bazează pe expertiză practică practică și cercetători de nivel mondial în management.

Grenoble IAE dezvolta talentul:

 • La nivel de licență (anul 3) și absolvent (M1 și M2);
 • În programele de studii cu normă întreagă, în programele de lucru+studiu și în programele de educație executivă;
 • În marketing, management, finanțe, management al sistemului informațional, management al inovației și tehnologie.

Inovația și progresul în practicile de management sunt în centrul viziunii lui Grenoble IAE

Grenoble IAEAbordarea lui se bazează pe cercetare aplicată continuă, cuplată cu o dorință neobosită de a crea relații cu lumea afacerilor. Energia abundentă a cercetătorilor săi în științe de management, parteneriatele puternice pe care le întreține cu școlile de inginerie, inițiativele practice pe care le sponsorizează în sprijinul antreprenoriatului și (să nu uităm) absolvenții cu înaltă calificare pe care îi produce an de an — toți acești factori contribuie pentru a îmbunătăți inovația pentru toți actorii din ecosistem. Fie din punct de vedere financiar, fie din punct de vedere al economiei, al bunăstării societății și al inovației, Grenoble IAE a avut deja un impact semnificativ asupra ecosistemului său prin răspândirea recunoașterii internaționale. În centrul unui ecosistem de renume mondial, viziunea IAE este de a fi un lider în inovare și un purtător de standard al progresului în practicile de management.

60 de ani de succes

Situat în locul în care cercetarea științifică intersectează inovația în afaceri, Grenoble IAE deține o poziție unică în cadrul rețelei de școli de afaceri din Franța. Din această poziție privilegiată, școala și-a construit reputația pe programele sale de studii, inclusiv Masterul în Managementul Achizițiilor Strategice (DESMA), Masterul în Marketing Cantitativ (le Quanti) și Masterul în Finanțe, Contabilitate și Audit (CCA). ).

128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Statistică

De ce să alegeți Grenoble IAE ?

Alegeți să studiați la Grenoble IAE și veți profita de toate caracteristicile unei școli de management al calității, inclusiv facilități confortabile, asistență personalizată și rețele profesionale. În același timp, vei avea acces la numeroasele servicii ale unei mari universități publice într-un campus excepțional. Obții tot ce este mai bun din ambele lumi!

O abordare pedagogică practică în concordanță cu afacerile

Grenoble IAE își aliniază programele la nevoile întreprinderilor, punând un accent deosebit pe învățarea aplicată. Datorită legăturilor sale de afaceri, a numărului mare de profesori afiliați și a rețelei de absolvenți, Grenoble IAE menține relații continue cu companii de top prin grupuri de cercetare, comitete de îmbunătățire, catedre universități-afaceri, ateliere de lucru (de exemplu, despre negociere, antreprenoriat, sau achiziții), forumuri de internship și conferințe: există activitate stimulatoare pe tot parcursul anului la Grenoble IAE !

O abordare personalizată a studiului

Având capacitatea de angajare în centrul misiunii sale, Grenoble IAE oferă asistență profesională personalizată. Consilierea și orientarea elevilor pentru a maximiza potențialul unui elev este una dintre preocupările majore ale echipei pedagogice a școlii. Datorită abordării sale multidisciplinare și conexiunii cu lumea profesională, Grenoble IAE combină o serie de competențe, încurajând antreprenoriatul și inovația.

O concentrare internațională puternică

Grenoble IAE are o tradiție îndelungată de cooperare cu școli de afaceri din întreaga lume; în special în Brazilia, China, Indonezia și Rusia. În fiecare an, peste 500 de studenți din 70 de țări diferite sunt înscriși la Grenoble IAE . În plus, studenții Grenoble IAE pot profita de unul dintre numeroasele programe de schimb internațional pentru a petrece un semestru sau un an studiind sau efectuând un stagiu în afara Franței. Sau alegeți să vă concentrați mai mult la nivel internațional chiar aici, în Grenoble, înscriindu-vă la unul dintre cele cinci programe M2 oferite în întregime în limba engleză.

Un mediu primitor și facilități fantastice

Grenoble IAE vă întâmpină cu clădiri moderne și complet echipate, atât în Grenoble, cât și în Valence. Viața studențească excepțională din campus, într-un mediu natural conservat, permite studenților să practice o varietate de sporturi - și, în unele cazuri, chiar la un nivel de clasă mondială. Există o serie de cluburi studențești la Grenoble IAE pentru a anima și îmbogăți viața de zi cu zi a studenților. Acestea includ AIESEC, Junior Enterprise și cluburi care promovează proiecte umanitare.

Brandul IAE - O rețea importantă!

Grenoble IAE aparține rețelei IAE FRANCE, Școli Universitare de Management. Această rețea de 35 de școli include mai mult de 30 de licență, master și doctorat. programe în Management și reunește 49.500 de studenți. IAE Franța este o rețea importantă de profesioniști și un semn de calitate.

  Statistica absolvenților

  Caracteristici Campus

  Faceți un tur virtual al campusurilor noastre

   Locații

   • Grenoble

    Grenoble, Franţa

   • Valence

    51 rue Barthélémy de Laffemas, 26901, Valence

   Întrebări