Keystone logo
Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Tutorial College Lisbon

Introducere

Despre noi

Greene are un nucleu de cadre universitare și administrative cu normă întreagă susținută de o rețea de tutori atent selectați și pregătiți. Acest corp de talent cuprinde o gamă largă de realizări academice, de predare a experienței și a experienței cu metoda de învățare tutorial.

112317_1.jpg

Istoria noastra

Înființată de Edward Greene în 1967 sub numele de Tutorial înființarea lui Edward Greene, Greene's este cel mai vechi colegiu de formare din Oxford și a susținut educația a aproximativ 15 000 de studenți în ultimii patruzeci și cinci de ani.

După ce a citit clasicele la Colegiul Wadham din Oxford, Edward Greene a lucrat ca tutore privat și, de asemenea, profesor la Scoala de la Magdalen până la fondarea lui Greene.

De la început, Greene a căutat cei mai buni tutori din Oxford pentru a oferi o predare de înaltă calitate. Bazat pe sistemul tutorial care a definit învățarea de la Universitatea Oxford, Greene a rămas adevărat la rădăcinile sale de a-și baza cursurile pe un program de școlarizare individuală pentru studenții de orice vârstă și de fond. În conformitate cu principalele sale principii, Matthew Uffindell și Christopher Upton, Greene's a crescut pentru a avea un registru de aproximativ 160 de tutori și 300 de elevi.

De ce e Greene?

Alegerea instituției academice corecte poate fi dificilă. De ce să alegi pe Greene?

Calitate

Suntem inspectați în mod regulat de Inspectoratul Școlilor Independente (ISI). ISI este un inspectorat aprobat de Guvern care efectuează inspecții de supraveghere educațională. Inspecțiile regulate și rapoartele disponibile publicului înseamnă că suntem monitorizați și supuși unei examinări externe.

Longevitate

Am fost înființați timp de 50 de ani, iar Greene's este cea mai veche colegiu de acest gen din Oxford.

Individual

Un program academic la Greene's este individual.

Flexibil

Toate programele de la Greene's sunt flexibile și concepute în funcție de nevoile fiecărui student.

Aptitudini

Abilități interpersonale de gândire critică, lucrul în echipă, analiza informației, orală eficientă

tutorii

Antreprenorii sunt aleși cu atenție. Sunt foarte calificați în domeniul lor; ei sunt intervievați pe larg cu referințele luate și sunt obligați să participe la programul nostru de formare a tutorilor. Alegem tutorii care știu cum să comunice eficient și care au grija de educație.

Filozofie

Educația folosind metoda tutorialului este esențială pentru filosofia și metodologia noastră. Oferă o serie de avantaje: o gamă largă de opțiuni, flexibilitatea practică a timpului și a locului, controlul ritmului de lucru, concentrarea asupra informațiilor esențiale cu ocazia aprofundării studiului. El încurajează participarea și construiește încrederea pentru a pune întrebări și a lărgi idei, pentru a dezvolta independența și inițiativa.

Locații

  • Lisbon

    Av. Sra. Monte da Saúde 266, 2765-452 Estoril, , Lisbon

Programe

Întrebări