Keystone logo
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Introducere

Online și în persoană

Cu accent pe inovație și flexibilitate, Colegiul Gratz oferă programe online de grade și certificate. Câștigați diploma cu cursuri care vă vor stimula gândirea, vor avansa în carieră și vă vor susține valorile. Institutul de Vară vă invită să experimentați cursuri accelerate pe campus și în sala de clasă.

Colegiul Gratz vă oferă o experiență unică de învățare adaptată nevoilor și intereselor dvs. Bucurați-vă de un curriculum personalizat, de opțiuni flexibile de învățare și de o comunitate susținută și implicată a cursanților.

Colegiul Gratz pregătește studenții să devină lideri în profesiile și comunitățile lor de peste un secol. Gratz angajează o facultate renumită din întreaga lume pentru a angaja studenții într-un studiu riguros, provocator.

GRATZ - Adina1 de la SNPictures pe Vimeo.

Istorie și Misiune

Colegiul Gratz poartă numele unei familii evreiești vechi, a cărei istorie bogată este interconectată cu cea a lui Philadelphia și, într-adevăr, cu toate Statele Unite. Semnificația numelui Gratz se extinde dincolo de pereții colegiului, în perioada revoluției americane. Istoria familiei Gratz este una de patriotism, succes economic, filantropie și sprijin pentru educația evreiască.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) a fost probabil cel mai proeminent și inspirat membru al familiei. În 1838, Rebecca a creat Societatea școală duminicală ebraică din Philadelphia, care a devenit locul de lansare a tuturor educației congregaționale evreiești din America de Nord. De asemenea, ea a fost profund îngrijorată de problemele sociale ale zilei ei. Rebecca a avut un rol esențial în crearea Societății feminine feminine favoare, a unei case foste evreiești, a Societății pentru combustibili, a Societății de cusut și mai mult. Cu atâtea realizări pentru numele ei, nu este greu de înțeles de ce se zvonește că Rebecca Gratz a fost modelul lui Rebecca, eroina din Ivanhoe a lui Sir Walter Scott.

Fără îndoială, inspirată de Rebecca, fratele ei, Hyman, sa alăturat societății educaționale evreiești din Philadelphia pentru a finanța un colegiu de cadre didactice din învățământul evreiesc. Înființată înființată în 1895 ca primul colegiu independent de studii evreiești din America de Nord, Colegiul Gratz continuă astăzi misiunea familiei Gratz, cu un angajament față de educația de calitate și comunitatea evreiască.

Misiune

Colegiul Gratz oferă o educație pluralistă și angajează studenții în studiul activ pentru creșterea profesională și îmbogățirea personală. Gratz oferă programe postuniversitare și de licență și programe de certificare, precum și oportunități de învățare pentru adulți și adolescenți. Prin parteneriate productive, Colegiul încearcă, de asemenea, să-și mențină și să-și extindă relațiile instituționale și academice în Philadelphia, America de Nord și în întreaga lume.

Multe dintre programele lui Gratz reflectă accentul istoric al Colegiului asupra studiilor și educației evreiești. Cu un angajament larg față de creșterea intelectuală și profesională a diferitelor circumscripții, Colegiul creează accesul studenților de pretutindeni pentru a deveni lideri în profesiile și comunitățile lor.

Declarație de viziune

Colegiul Gratz este recunoscut la nivel internațional ca lider în dezvoltarea unor educatori, profesioniști, lideri și cercetători eficienți, atât în ​​interiorul, cât și în afara comunității evreiești; inspirând cursanții de-a lungul vieții; și contribuind la construirea unor comunități informate și puternice prin educație bazată pe valori evreiești.

Valorile de bază

1. Perpetuarea și dezvoltarea resurselor educaționale și profesionale pentru comunitatea evreiască

2. Promovarea învățării pe tot parcursul vieții și a iubirii cunoașterii

3. Inspirând studiul și excelența academică

4. Îngrijirea gândirii critice

5. Susținerea integrității și a eticii ca temelie a conduitei instituției, a personalului acesteia și a procesului educațional

6. Dezvoltarea dezvoltării profesionale și a bursei

7. Promovarea diversității și a respectului față de individ

8. Construirea comunităților de cursanți prin colaborare

9. Contribuirea unei perspective evreiești la piața ideilor.

Locații

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Programe

    Întrebări