Keystone logo
Graceland University C.H. Sandage School of Business

Graceland University C.H. Sandage School of Business

Graceland University C.H. Sandage School of Business

Introducere

Școala de afaceri CH Sandage

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de școala de afaceri CH Sandage de la Universitatea Graceland, care oferă specializări în contabilitate, afaceri agricole, administrarea afacerilor, economie, marketing social media și management sportiv. Veți fi predat de către membri ai facultății care se ocupă cu grijă, dedicat pentru care predarea este mai mult decât un simplu loc de muncă - este o pasiune.

La Universitatea Graceland, studenții învață prin experiență - prin reflecție asupra faptului. Această formă de învățare se numește învățare experiențială și îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine cursurile, să aibă un avantaj față de studenții din alte instituții și să obțină locuri de muncă mai bune. Oportunitățile includ: Vocea principală a provocării de afaceri pentru tinerii consumatori găzduită de Principal Financial Group, competiție de vânzări și marketing cu echipa de baschet din Iowa Wolves D-League, care lucrează la conferințe și la evenimente sportive naționale găzduite de Heart of America Athletic Conference și National Association de Intercollegiate Athletics (NAIA), fabrici de turism la sediul central al Vermeer Corporation și facilități de depozitare la Casey's General Stores Inc. și numeroși vorbitori invitați din industrie. Stagiile sunt un alt ingredient important pentru a extinde învățarea experiențială a elevilor și sunt promovate în următoarele domenii de studiu în timpul anului școlar și în vară: contabilitate, afaceri agricole, administrarea afacerilor, antreprenoriat, finanțe, afaceri internaționale, management, marketing, resurse umane management, marketing social media și management sportiv.

Ca parte a Școlii de Afaceri CH Sandage, Centrul Sandage pentru Studiul Întreprinderii Libere și Antreprenoriatului permite Universității Graceland să perpetueze spiritul de întreprindere liberă la studenți, facultate și comunitate. Dacă alegeți să deveniți membru al echipei noastre premiate Enactus, veți putea experimenta direct spiritul antreprenorial participând la proiecte locale și internaționale care să îmbunătățească comunitățile și planeta. Ca student CH Sandage School of Business la Graceland, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a participa și de a conduce organizații precum Ag Business Club, Community Development Club, Investment Club și multe altele.

Locații

  • Lamoni

    University Place,1, 50140, Lamoni

    Întrebări