Keystone logo
Goldsmiths, University of London MA în ecologie, cultură și societate
Goldsmiths, University of London

MA în ecologie, cultură și societate

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline *

Request earliest startdate

GBP 8.990 / per year **

În campus

* vă rugăm să contactați școala pentru detalii

** Acasă cu normă întreagă: 8990 GBP, cu jumătate de normă: 4495 GBP; Internațional cu normă întreagă: 17760 GBP

Introducere

Schimbări climatice fugare, extincții în masă, transformări ecologice radicale. Trăim vremuri profund tulburătoare și ne confruntăm cu viitoruri la fel de incerte. MA Ecologie, cultură și societate oferă oportunitatea de a se angaja cu urgența provocărilor socio-ecologice contemporane și de a explora cu imaginație modalități de a locui Pământul altfel.

MA va lua o perspectivă distinctă interdisciplinară și critică. Va evidenția conceptul de „ecologie” într-un sens extins și va cuprinde rețeaua complexă de interconectări care leagă oamenii, animalele, corpurile, solurile, ideile, tehnologiile, practicile, instituțiile, culturile și istoriile de mediile lor în schimbare. Bazându-se pe perspective din științele umaniste și științele sociale, acest program explorează numeroasele relații schimbătoare dintre naturi și culturi din întreaga lume. Introduce noi abordări critice ale conexiunilor dintre oameni și animale în lumi mai mult decât umane și vă va permite să dezvoltați o înțelegere critică a modurilor în care problemele ecologice se împletesc cu problema justiției sociale, a diferenței culturale și decolonizare.

Veți fi încurajați să explorați dimensiunile filozofice, culturale, politice și sociale care modelează înțelegerea problemelor socio-ecologice contemporane și să explorați răspunsuri imaginative la acestea. De asemenea, veți învăța să dezvoltați și să aplicați perspective ecologice asupra diferitelor forme de analiză socială, politică și culturală.


AnimalPro / Pixabay

goat, animals, on the road
AnimalPro / pixabay

Conectați ecologia cu procesele sociale, culturale și politice

Acest program vă va oferi o înțelegere critică a vremurilor noastre și vă va ajuta să dezvoltați abilități interdisciplinare cheie pentru o bursă socio-ecologică critică, creativitate, comunicare și activism. Vă va oferi cunoștințe, concepte și abilități necesare pentru a înțelege și a vă implica în relațiile încurcate dintre natură și cultură, precum și etica și politica relațiilor noastre cu animalele. Veți dobândi, de asemenea, cunoașterea și înțelegerea conceptelor cheie, cum ar fi antropocenul, antropocentrismul, valoarea, diferența, domesticirea, excepționalismul uman, extractivismul, decolonizarea, pluralismul radical și artele de viață.

Extindeți-vă abilitățile practice

În plus față de prelegeri și seminarii, veți învăța să efectuați cercetări independente și veți participa la forme experimentale și practice de învățare prin efectuarea de observații și dezvoltarea de experimente practice după propriul design. De asemenea, veți avea opțiunea de a efectua un plasament cu un ONG, o rețea activistă de bază sau alte organizații relevante, pentru a vă dezvolta abilitățile practice și a reflecta asupra practicilor socio-ecologice și animale.

Acest program vă va permite, de asemenea, să beneficiați de locația sa într-un oraș global, care găzduiește instituții, mișcări și ONG-uri culturale, științifice, artistice și politice majore care joacă roluri de lider mondial în promovarea cunoașterii, gândirii și practicilor ecologice.

Studiu cu experții

Predarea în MA Ecologie, cultură și societate se bazează pe punctele forte și conducerea Goldsmiths în problemele de mediu, inclusiv Green New Deal, pentru a avea un efect transformator asupra înțelegerii și implicării critice a celor mai presante probleme socio-ecologice ale timpul nostru. Se va baza pe expertiza personalului de sociologie existent în filozofie, studii pe animale, științe ale mediului, studii științifice și tehnologice, teorie socială și culturală, pluralism radical, studii postcoloniale, estetică și politică mai mult decât umană.

MA este ideal pentru oricine urmărește cariere în cercetarea politicii, ONG-uri, advocacy, organizații de caritate, organizații internaționale, activism cultural și politic, mass-media globală, artă și curatare, precum și pentru lucrări academice suplimentare care conduc la un doctorat.

Goldsmiths este clasat pe locul 39 în lume pentru sociologie (QS World University Subject Rankings 2021).

Ce veți studia

Veți studia următoarele module obligatorii și veți scrie o disertație de 12.000 de cuvinte (60 de credite), pentru care vă veți întâlni pentru supravegherea individuală cu un membru al personalului de sociologie și veți participa la atelierele de disertație.

Module obligatorii

Titlul modulului credite
Teoria socială pentru schimbarea climatului 30 de credite
Etica și politica animalelor 30 de credite
Ecologii culturale 30 de credite

De asemenea, veți studia 30 de credite de module opționale dintr-o listă aprobată anual de către departament.

Cerințe de intrare

Solicitanții de succes vor avea un 2: 1 sau echivalent din programul lor de studii universitare de licență la un subiect relevant. Cei care nu au acest nivel de calificare pot face o cerere de examinare și vor fi intervievați pentru admitere.

Calificări internaționale

Acceptăm o gamă largă de calificări internaționale.

Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, veți avea nevoie de un scor IELTS (sau o calificare echivalentă în limba engleză) de 6,5 cu 6,5 în scris și niciun element mai mic de 6,0 pentru a studia acest program. Dacă aveți nevoie de asistență în limba engleză, vă oferim o serie de cursuri care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru studii postuniversitare.

Cariere

Acest program este ideal pentru oricine urmează o carieră în cercetarea politicilor, ONG-uri, advocacy, organizații caritabile, organizații internaționale, activism cultural și politic, mass-media la nivel mondial, precum și pentru lucrări academice suplimentare care conduc la un doctorat. Studenții sunt încurajați să caute experiență de muncă și locuri de muncă în timpul programului (a se vedea modulul opțional „Ecologii practice”), după cum vă permite timpul. MA vă permite, de asemenea, să continuați cercetări academice suplimentare într-unul sau mai multe dintre domeniile acoperite de program.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Oportunități de carieră

Despre Școală

Chat with students

Întrebări