Keystone logo
Golden Gate University

Golden Gate University

Golden Gate University

Introducere

Pentru al doilea an consecutiv, Washington Monthly se clasează pe cea de-a 1-a Școală de Studii pentru adulți, Golden Gate University America, în Ghidul și Clasamentul Colegiului anual.

Profesionist în învățământ din 1901

De mai bine de 110 ani, Golden Gate University fără scop lucrativ (GGU) ajută studenții să își atingă obiectivele profesionale oferind educație universitară și absolvită în contabilitate, drept, impozitare, afaceri și domenii conexe.

GGU este cea de-a patra universitate privată non-profit din California, care cuprinde 3000 de studenți și reprezintă peste 68.000 de absolvenți. Campusul universității este situat în centrul orașului San Francisco. În plus față de cursurile de seară și de weekend, cele mai multe cursuri și grade sunt oferite în întregime on-line.

Misiune

Golden Gate University pregătește indivizii pentru a conduce și servi prin furnizarea de programe educaționale de înaltă calitate, bazate pe practică în contabilitate, drept, impozitare, afaceri și profesii conexe - ca instituție non-profit - într-un mediu de învățare inovator și provocator, care îmbracă profesioniști etică și diversitate.

Istorie

Golden Gate University își urmărește originea într-o serie de cursuri de seară începută de San Francisco YMCA în timpul aventurii de aur din California la începutul anilor 1850. Chiar și atunci, prelegerile s-au axat pe aspecte practice ale zilei, cum ar fi analiza aurului și engleza. Primul program conferit de universitate a început în 1901, formând prima școală de drept din California. Prin oferirea de cursuri pe timp de noapte, Golden Gate a făcut studii juridice la dispoziția persoanei obișnuite. Patru studenți au constituit prima clasă de absolvire a școlii de drept. Astăzi, Golden Gate University continuă ca pionier al educației adulților în afaceri și management, contabilitate, impozitare și drept. Ca întotdeauna, GGU pune accentul pe învățarea directă, predată de specialiștii care practică acest domeniu.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • San Francisco

    536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

Întrebări