Keystone logo
Goizueta Business School

Goizueta Business School

Goizueta Business School

Introducere

Experienta noastra ne face super. Imaginați-vă ce poate face pentru dvs.

Aproape 100 de ani de excelență înseamnă că știm cum să creăm un impact economic durabil și semnificativ.

Goizueta dincolo de: imaginând viitorul afacerilor

Afacerea este un vehicul capabil să ofere un impact semnificativ și durabil asupra societății. Împuternicirea acestei viziuni deblochează capacitatea noastră colectivă de a inova pe cele mai importante căi pe cele mai presante subiecte. Timp de aproape 100 de ani, Goizueta Business School a fost un teren de instruire pentru liderii principali și un laborator de cunoștințe puternice. Istoria noastră include un etos al afacerilor etice și ne împuternicește pe toți să depunem eforturi pentru progresul pe tot parcursul vieții. Navigând în interdependența complexă a afacerilor și a societății, noi încercăm să convingem mințile cele mai strălucite pentru a rezolva cele mai mari probleme cu integritate, ingeniozitate și pietre. Acesta este Goizueta Dincolo.

Istoria formării viitorului.

Printr-o idee unică, perseverență și îndrăzneală, omologul nostru, Roberto Goizueta a reușit să urce scara de management pe poziția de vârf în The Coca-Cola Company și să-l conducă la prosperitate fără precedent. Sub conducerea sa, valoarea de piață a acțiunilor Coca-Cola a crescut de la 4 miliarde USD în 1981 la 145 miliarde USD în 1997.

Roberto C. Goizueta

Omologul nostru a fost unul dintre marii lideri de afaceri ai secolului XX. În timpul mandatului său de 16 ani la The Coca-Cola Company, Roberto Goizueta și-a mărit valoarea de la 4 miliarde dolari la 145 miliarde de dolari - asigurându-și locul printre "Cele mai admirate corporații ale Americii", după cum arată Fortune. În timp ce construiesc afacerea, Goizueta a contribuit, de asemenea, în mod substanțial la progresul lui Emory și al școlii de afaceri.

De-a lungul vieții sale, Goizueta a fost condusă de curiozitate, curaj intelectual și integritate. Suntem onorați să împărtășim numele și să trăim valorile sale, care constituie piatra de temelie a abordării noastre educaționale și sunt fundamentale pentru misiunea noastră de a educa cei mai buni lideri de mâine.

Impactul Goizueta Business School asupra Goizueta Business School

Roberto C. Goizueta vorbește despre importanța desfășurării afacerilor cu integritate, onoare și mândrie. Fiul său împărtășește un citat favorit care evidențiază ceea ce face un lider bun.

Locații

  • Atlanta

    Clifton Road,1300, 30322, Atlanta

Întrebări