Keystone logo
Global College Australasia

Global College Australasia

Global College Australasia

Introducere

Cu un campus în orașul Perth, care este aproape de tot ce veți avea nevoie în șederea dvs. în frumoasa Australia de Vest. Global College Australasia este o instituție de învățământ modernă și dinamică care oferă programe de înaltă calitate într-un mediu congenial care promovează învățarea și îi motivează pe studenți să obțină excelență în studiile lor prin implementare practică.

Global College Australasia fost fondat pe motto-ul „Învățați să conduceți, practicați pentru a reuși”, oferind creativitate și învățând să mergeți în industrie. Suntem o organizație de instruire înregistrată acreditată la nivel național de către Australian Skills Quality Authority (ASQA). Ceea ce ne diferențiază de colegii noștri este accentul nostru principal pe încurajarea excelenței academice, plasarea la locul de muncă și formare, precum și pe satisfacerea experienței educaționale a elevilor, astfel încât să-și amintească cu drag timpul petrecut la Global College Australasia pentru restul vieții lor.

Predarea excepțională, facilitățile remarcabile și serviciile academice și de asistență socială de amploare sunt esențiale pentru filozofia educațională a Global College Australasia . Conducerea și personalul de la Global College Australasia sunt experți din industrie care aduc o mulțime de cunoștințe și experiență în clasă. Dimensiunile clasei sunt mici, iar abordarea didactică este prietenoasă, de susținere și personalizată.

Invităm studenți din toate mediile culturale să experimenteze frumusețea naturală și stilul de viață relaxat al Australiei de Vest, obținând în același timp calificări de înaltă calitate, competitive la nivel internațional. Veți experimenta un mediu excelent pentru studiu. Campusul nostru are o gamă largă de facilități de calitate pentru a vă ajuta să învățați, să participați și să socializați. Vă invităm să vă uitați la gama diversificată de programe pe care le avem de oferit și să luați în considerare numeroasele avantaje ale alegerii de a studia la Colegiul nostru.

Locații

  • East Perth

    Wellington Street,176, 6004, East Perth

    Programe

    Întrebări