Keystone logo
The Global Campus of Human Rights

The Global Campus of Human Rights

The Global Campus of Human Rights

Introducere

The Global Campus of Human Rights este un centru interdisciplinar de excelență susținut de UE, care urmărește promovarea continuă a drepturilor omului și a democratizării prin educație, formare specializată și cooperare în cercetare la nivel mondial, printr-o rețea de parteneri regionali. Sediul său principal are sediul în Veneția, Italia, iar sediul partenerului regional are sediul în Argentina, Armenia, Bosnia-Herțegovina, Liban, Africa de Sud și Thailanda.

Această rețea mare, a cărei compoziție globală include 100 de universități prestigioase, este cea mai mare rețea universitară din lume specializată în probleme legate de drepturile omului și democrație. Partenerii săi sunt renumiți în întreaga lume pentru rolul lor principal în educație, cercetare și advocacy în domeniul drepturilor omului și al democratizării.

Misiune

Misiunea campusului GLOBAL este să se dezvolte ca un hub strategic pentru avansarea, interconectarea și coordonarea resurselor umane cheie și a expertizei în domeniul drepturilor omului în toate regiunile lumii, lucrând cu părțile interesate de la nivel guvernamental, inter- nivelurile guvernamentale și ale societății civile.

Parteneri

Pe lângă instituțiile academice, partenerii cheie ai Campusului GLOBAL sunt Uniunea Europeană, autoritățile locale, regionale și naționale care cooperează cu universitățile Campus GLOBAL din țările respective, precum și organizații internaționale și neguvernamentale active. în domeniile drepturilor omului și democratizării.

Locații

  • Venice

    Global Campus of Human Rights Headquarters Monastery of San Nicolò Riviera San Nicolò 26, I-30126 , Venice

Întrebări