Keystone logo
© © University of Lille
Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Ghent University - Faculty of Pharmaceutical Sciences

Introducere

Universitatea Ghent este o universitate de top 100 și una dintre universitățile majore din Belgia. Cele 11 facultăți ale noastre oferă peste 200 de cursuri și efectuează cercetări aprofundate într-o gamă largă de domenii științifice. Ghent University Global Campus este, de asemenea, prima universitate europeană din Songdo, Coreea de Sud.

Ce înseamnă Universitatea Gent?

Universitatea Ghent este o universitate pluralistă, deschisă tuturor, indiferent de mediul ideologic, politic, cultural sau social. Credo-ul nostru este „Îndrăznește să gândești”.

Universitatea Ghent a fost fondată în 1817. În 2017, Universitatea Ghent și-a sărbătorit cea de-a 200-a aniversare.

Fiind o universitate de top 100, cu peste 49.000 de studenți și 15.000 de membri ai personalului, suntem una dintre cele mai mari universități din zona de limbă olandeză, situată în Flandra, Belgia. Ghent University Global Campus este, de asemenea, prima universitate europeană din Songdo, Coreea de Sud.

Cele 11 facultăți ale noastre oferă peste 200 de cursuri și efectuează cercetări aprofundate într-o gamă largă de domenii științifice. Câteva dintre grupurile, centrele și institutele noastre de cercetare sunt renumite în întreaga lume, în discipline precum biotehnologie, acvacultură, microelectronică, istorie,...

În 2017, Universitatea din Gent și-a sărbătorit cea de-a 200-a aniversare. În ultimii 200 de ani, universitatea noastră a văzut mulți oameni de știință eminenti, miniștri și chiar câștigători ai Premiului Nobel printre personalul și absolvenții săi.

Locații

  • Ghent

    Ottergemsesteenweg,460, 9000, Ghent

    Întrebări