Keystone logo
Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Introducere

Rezolvarea problemelor care contează

Colegiul Robinson de Afaceri este o comunitate de studenți, educatori și profesioniști care se specializează în descoperirea de informații care determină decizii de afaceri mai inteligente.

Cu o istorie bogată în oraș, Colegiul Robinson este situat în centrul Atlanta, este un lider cu parteneri de afaceri locali și globali și susține o rețea de absolvenți de peste 60 000 de oameni care ajunge în întreaga lume - de la întreprinderi mici la global companii. Avem conexiuni puternice în întreaga lume - și ne asigurăm că și elevii noștri o fac.

Programele noastre au fost create pentru a împinge elevii dincolo de clasă și pentru a oferi experiențe care să pună capăt decalajului dintre educația afacerilor și lumea afacerilor. Facultatea noastră recunoscută pe plan internațional nu sunt doar experți în domeniile lor, ci și autori prolifici, cercetători distinsi și lideri premiat.

Robinzii stau în picioare

Veți găsi studenții noștri servind drept consultanți pentru întreprinderile locale și oferind planuri de afaceri, cercetări de piață și evaluări ale produselor. Lucrează cot la cot cu parteneri de afaceri pentru a rezolva probleme reale de date mari și pentru a oferi soluții solide. Studenții noștri călătoresc în lume învățând despre întreprinderi care funcționează la nivel global. Aceștia concurează pentru clasamente de top în caz de competiții, hackatoni și provocări antreprenoriale. Absolvenții noștri obțin poziții de top, câștigă măriri și își fac un nume pentru ei și pentru Robinson College.

Mai aproape de afaceri

 • Simpozioane de conducere financiară.
  Simpozionul semestrial de conducere financiară este alcătuit din grupuri de directori C-suite, antreprenori și profesioniști în domeniul finanțelor care expun studenții la cele mai bune practici de afaceri, la tendințele emergente și la viitorul afacerilor . Moderat de Executive in Residence, un executiv C-suite în două companii Fortune 500 și într-o schimbare de capital privat, subiectele anterioare ale simpozionului includ M&A, viitorul activităților bancare, private equity, FinTech, gestionarea activelor / averii și diversitatea în finanţa. În urma discuției, elevii interacționează cu oaspeții noștri într-o recepție de rețea.
 • Program de mentori.
  Studenții pot primi un mentor executiv pentru a oferi sfaturi despre carieră și conexiuni de afaceri. Mentorii includ directori ai suitei C la firme precum Georgia Pacific , Turner Broadcasting , BlueLynx , Churches Chicken , Printpack și Oglethorpe Power .
 • Rețeaua de conducere financiară.
  Rețeaua de conducere financiară (FLN), afiliată la Departamentul de Finanțe, oferă studenților acces la firme de top din Atlanta precum Equifax, Mohawk Industries , Intercontinental Hotel Group , Georgia Pacific , Westrock , Mueller Water Products , PrimeRevenue și Alvarez & Marsal . FLN este un canal pentru comunitatea financiară și o sursă de mentori, conexiuni și oportunități profesionale.
 • Premii pentru liderul financiar al anului (FLY).
  Departamentul de finanțe sponsorizează premiile FLY , un eveniment anual care recunoaște liderii remarcabili din comunitatea financiară și ajută la conectarea studenților cu „agenții de mutare și agitare” din finanțele din Atlanta.
 • Curs de leadership financiar.
  Condus de Executive in Residence, cursul de Leadership Financiar se concentrează pe cariera și dezvoltarea capitalului uman prin mentorat, testarea evaluării carierei și interacțiunea cu vorbitori executivi.

Dezvoltarea Vision 2020

Avansarea Vision 2020 este planul strategic de 5 ani al lui Robinson, care solicită investiții în cadre didactice, creșterea numărului de oportunități de învățare imersive și experiențiale pentru studenți, construirea de colaborări mai profunde între colegiu și parteneri corporativi, facilități și tehnologie modernizate, resursele existente și veniturile noi. Planul a fost aprobat la reuniunea Facultății de Fall din 2015, la 18 noiembrie 2015.

Viziune

Nimeni nu se apropie de afaceri decât Robinson.

În inima orașului Atlanta, înconjurat de companii Fortune 500 și întreprinderi de înființare antreprenoriale, Colegiul Robinson de Afaceri promovează relații de afaceri profunde și durabile care reduc misiunile noastre de cercetare, predare și servicii pentru a facilita dezvoltarea noii generații de lideri . Dezvoltăm talentul viitor prin programe de studii în timp ce le conectăm continuu elevilor la afaceri și societate și sprijinim liderii actuali prin intermediul educației executive, precum și al relațiilor de colaborare și al cercetărilor sponsorizate. Acest lucru ne permite să ne apropiem de afaceri, să înțelegem mai bine provocările pieței și să co-dezvoltăm și să implementăm mai eficient soluții cu afacerea.

Trei obiective sunt necesare pentru atingerea acestei viziuni până în 2020:

 1. Împuterniciți elevilor să profite de oportunitățile revoluției tehnologice
 2. Promovați mediul de cercetare necesar pentru a produce lideri de afaceri vizibili
 3. Conduce o comunitate cu scopuri

Misiune

Asigurați-vă că un organism de student diferit se pregătește să ofere valoare în afaceri, guvern și organizații non-profit.

Realizăm acest lucru angajând cercetători și practicieni care ne sporesc înțelegerea modului în care indivizii, organizațiile și piețele îmbunătățesc cel mai bine bunăstarea socială. Împărtășim aceste cunoștințe colegilor noștri și liderilor de afaceri actuali și viitori pentru a-și maximiza potențialul de a afecta indivizii, familiile, comunitățile și societatea globală.

Valorile de bază

Patru valori ne definesc și ghidează rezultatele.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

sinceritate

Rigor și relevanță.

Colaborare.

Puterea piețelor.

Ne angajăm în mod deschis să căutăm idei creative și căi de a realiza ceea ce pretind alții că nu este posibil. Campionăm liderii actuali și viitori din toate mediile.

Producem cercetări riguroase și relevante care stimulează lumea academică și ne permite să oferim experiențe educaționale care să inspire liderii de afaceri actuali și viitori să avanseze, să inoveze și să transforme practicile de afaceri.

Creați și valorificați relații de colaborare care ne permit să traducă cunoștințele, tehnicile și metodele academice în practica de afaceri mai bună. Problemele de afaceri care nu au abordări dovedite creează o cerere derivată pentru noi cercetări academice și oportunități de a co-produce valoare. Cultivarea relațiilor de colaborare este esențială pentru crearea acestui cerc virtuos.

Considerăm că un sistem orientat spre piață promovează cel mai bine și sprijină creșterea demnității individuale, a libertății și a responsabilității personale și este cel mai eficient mijloc de a îmbogăți viețile oamenilor. Considerăm că liderii organizaționali actuali și viitori se angajează, într-o manieră etică și responsabilă, atât pe piața, cât și pe contextul societal în care își desfășoară activitatea să creeze valoare pe termen lung.

Locații

 • Atlanta

  33 Gilmer Street SE, 30303, Atlanta

Întrebări