Keystone logo
Georgia State University

Georgia State University

Georgia State University

Introducere

O instituție publică de cercetare întreprinzătoare în inima Atlanta

Georgia State University , fondată în 1913, are o misiune de excelență în predare, cercetare și servicii. Situată în inima centrului orașului Atlanta, această universitate de cercetare majoră, îmbină rigoarea academică cu o experiență universitară bogată, transformând viețile studenților și modelând viitorii lideri. Georgia State University înscrie peste 53.000 de studenți de licență și absolvenți din 11 colegii și școli și este în mod constant clasată foarte bine pentru inovație și predare.

Înscriind unul dintre cele mai diverse organisme studențești din națiune, Georgia State este a doua cea mai mare universitate din stat, cu studenți veniți din fiecare județ din Georgia, fiecare stat al națiunii și din peste 145 de țări.

O școală de afaceri care arată ca restul lumii

Colegiul de Afaceri J. Mack Robinson de la Georgia State University

Cea mai mare școală de afaceri din sud și parte a unei instituții de cercetare majore, Colegiul de Afaceri J. Mack Robinson de la Georgia State University are 200 de cadre didactice, 8.000 de studenți și 80.000 de absolvenți.

Cu studenți absolvenți din aproape 70 de țări, colegiul este de clasă mondială și la nivel mondial. MBA-ul său este în mod constant clasat printre cele mai bune de Bloomberg Businessweek și US News & World Report (top 20 dintre universitățile publice), iar Executive MBA se află pe lista Financial Times a programelor de premiere din lume.

Situate în Atlanta, Robinson College of Business și Georgia State au produs mai mulți directori de top din Georgia cu diplome de afaceri superioare decât orice altă școală din sud-est. Colegiul Robinson de Afaceri este mândru de comunitatea sa diversă de peste 1500 de studenți dintr-un portofoliu de 18 programe postuniversitare de afaceri, inclusiv MBA (cu o concentrare STEM în Analiza de Afaceri), diplome duale MBA, 13 masterate specializate (inclusiv 6 programe certificate STEM) , Executive MBA, Executive Doctorat în Administrarea Afacerilor și certificate de absolvire flexibile.

Indiferent dacă sunteți un lansator de carieră, un promovator de carieră sau un schimbător de carieră, MBA-ul nostru flexibil, care se mișcă în ritmul dvs., oferă o experiență de învățare actualizată și practică, cu experiențe de imersiune completă și esențiale pe tot parcursul vieții. ateliere de abilități în carieră incluse în experiența de MBA pentru a asigura un următor pas de succes în cariera ta.

220482_1366_front.jpg

Statistică

  Admitere

  Pregătiți-vă aplicația

  Componentele aplicației includ:

  • Trimiteți cererea dvs. online
  • Matricole universitare
  • Eseu
  • Relua
  • Interviu video înregistrat (este necesar un interviu live pentru MBA)
  • Examen IELTS sau TOEFL (doar solicitanții internaționali)
  • Materiale suplimentare (scrisori de recomandare, eseuri opționale și scoruri la testele GRE/GMAT - nu sunt necesare)

  Pentru detalii despre criteriile specifice pentru programul dvs. de interes, vă rugăm să vizitați:

  Aplicați la un program de master specializat - Georgia State Robinson College (gsu.edu)

  Procesul de aplicare MBA - Colegiul Robinson din Georgia (gsu.edu)

  Solicitanții în statul Georgia sunt clasificați drept „internaționali” dacă îndeplinesc oricare dintre următoarele criterii:

  • Studenții care se află în SUA cu o viză de non-imigrant (B-1, H-1, J-1 etc.)
  • Studenții care locuiesc în afara SUA vor avea nevoie de o viză F-1 pentru a studia în SUA
  • Studenții care se află în proces de solicitare a statutului de rezidență permanentă, dar nu au primit încă cardul de rezidență permanentă
  • Studenți care au fost educați în afara SUA

  Pe lângă îndeplinirea tuturor cerințelor de admitere pentru programul dvs. de afaceri absolvent de interes, în calitate de student internațional trebuie să trimiteți și următoarele materiale până la termenul limită corespunzător:

  Proficiența engleză

  Pe lângă îndeplinirea tuturor celorlalte cerințe aplicabile pentru admitere, cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză trebuie să demonstreze cunoștințe suficiente în limba engleză. Dovada cunoștințelor limbii engleze poate fi demonstrată prin unul dintre următoarele:

  • Dovada absolvirii diplomei de bacalaureat sau de licență în interiorul (de la o instituție acreditată) sau în afara SUA, unde engleza este limba oficială a țării – vezi lista țărilor aprobate de Georgia State University care îndeplinesc această cerință.
  • Scoruri TOEFL (pe hârtie sau pe internet)
  • scoruri IELTS
  • Finalizarea unui program ESL aprobat de Sistemul Universitar din Georgia

  Orice solicitant a cărui țară de naștere este vorbitoare de limbă engleză (așa cum este listat pe Lista GSU de scutiri de competență în limba engleză ) nu este supus cerinței de cunoaștere a limbii engleze.

  Cerinte pentru viza

  După ce primiți I-20 sau DS-2019 de la Georgia State, este timpul să solicitați viza. Viza dvs. F-1 sau J-1 vă va permite să intrați în Statele Unite pentru a vă începe studiile. Veți folosi I-20 sau DS-2019 de la Georgia State pentru a solicita sau a vă reînnoi vizualizarea, urmând acești pași:

  1. Plătiți taxa SEVIS I-901. Veți avea nevoie de ID-ul dvs. SEVIS pentru a efectua această plată, care se află pe I-20 sau DS-2019.
  2. Completați cererea online de viză pentru nonimigranți, formularul DS-160 și imprimați pagina de confirmare a formularului de cerere pentru a o aduce la interviu.
  3. Faceți o programare pentru viză la cel mai apropiat consulat sau ambasada SUA folosind I-20 sau DS-2019 și chitanța de plată a taxei I-901.
  4. Viza dvs. nu va fi eliberată decât cu 120 de zile înainte de data de începere pe I-20 sau DS-2019. Puteți participa la o programare pentru viză înainte de data eliberării vizei, dar rețineți că va trebui să așteptați eliberarea vizei.
  5. Obțineți viza și faceți-vă planuri de călătorie înainte de a începe cursurile la Georgia State. Nu cumpărați biletul de avion înainte de a primi viza.

  Burse și finanțare

  Înțelegem că școala absolventă necesită o investiție semnificativă. Oferim oportunități de asistenta absolventă (GA) pentru a sprijini studenții remarcabili în urmărirea obiectivelor lor academice.

  Solicitanții care depun cererile completate sunt luați automat în considerare pentru premiile pentru Asistenta Absolventă (GA).

  • Premiile GA variază în funcție de program, dar criteriile includ rezultate superioare academice și în carieră, experiențe personale variate și semnificative, abilități interpersonale puternice și potențial de conducere.
  • Pozițiile GA sunt foarte selective.
  • Dacă sunteți selectat pentru un premiu GA, veți fi anunțat la admitere.

  Ce presupune un asistent de absolvent?

  Asistentatele pentru absolvenți se împart în două categorii principale:

  • Academic - Asistenții absolvenți academician lucrează îndeaproape cu facultatea pe proiecte și inițiative de cercetare.
  • Administrativ - Asistenții absolvenți de administrație oferă sprijin departamentelor de afaceri ale colegiului.

  Angajamentele de lucru ale asistentilor absolvenți variază între 12-16 ore pe săptămână, în funcție de premiul GA.

  Nu ați primit GA la momentul admiterii? Încă poți aplica pentru unul!

  Este posibil să fiți în continuare eligibil și să aplicați pentru oportunități la Robinson și în campusul din Georgia State. Odată ce ați trimis depozitul de înscriere, puteți accesa site-ul nostru Handshake pentru a vedea alte oportunități de Asistent Absolvent la Georgia State.

  Oportunități de burse

  În afara asistenților pentru absolvenți, există oportunități limitate de burse bazate pe criterii specifice.

  Oportunitățile de burse pentru studenții absolvenți ai statului Georgia pot fi vizualizate și aplicate aici: Toate oportunitățile - Burse Georgia State University (academicworks.com)

  Clasamente

  Georgia State University J. Mack Robinson College of Business Rankings

  Este timpul să scoatem tunurile de confetti și să începem să exersăm dansul victoriei, deoarece Georgia State University a revenit la asta! Citiți mai jos pentru a afla ce sărbătorim și participați la distracție.

  Pentru al patrulea an consecutiv, Georgia State University a primit titlul de „Nr. 1 Universitatea Publică pentru Predarea Licenței”, iar dacă asta nu a fost suficient de impresionant, suntem și „Nu. 2 pentru Inovare” pentru al treilea an consecutiv. Este simplu, consecvența este cheia!

  Acum, știm la ce te gândești. „Un alt clasament universitar, mare lucru.” Dar iată care este piciorul, prieteni: statul Georgia nu călărește doar un val de excelență de scurtă durată. Nu, ne aflăm în top patru pentru Inovație timp de șapte ani întregi! Și timp de cinci dintre acești ani, am fost al doilea cel mai bun inovator din oraș.

  Asta nu e tot! Colegiul de Afaceri J. Mack Robinson din Georgia State face și ea furori. Programele noastre postuniversitare de afaceri sunt foarte recunoscute și bine cotate, inclusiv:

  • Clasamente cheie în rândul universităților publice din SUA:

  ‒ Top 20 Program de MBA cu normă parțială Știri și WR din SUA (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Information Systems US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #7 MS Marketing TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #6 MS Real Estate US News & WR (apr. 2023)

  ‒ #6 Executive MBA CEO Magazine (apr. 2023)

  ‒ #5 MS Analytics TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #5 MS Financial Engineering (QRAM) TFE Times (feb. 2023)

  ‒ #2 MS Finance TFE Times (feb. 2023)

  În concluzie, Georgia State University nu este doar o minune cu o lovitură; suntem o mare putere când vine vorba de inovare, predare și educație în afaceri. Acest lucru se reduce la o știință și pregătim constant măreția în fiecare an.

  Locații

  • Buckhead

   Tower 200, 3348 Peachtree Rd NE, Atlanta, 30625, Buckhead

   Întrebări