Keystone logo
Georgia Southern University

Georgia Southern University

Georgia Southern University

Introducere

Cu peste 27.000 de studenți, aproximativ 140 de programe de studii diferite și trei campusuri cu o singură viziune de dezvoltare a altora, Georgia Southern University este deja în mișcare și gata pentru mai mult. Străzile istorice din cărămidă sau stejarii care picură mușchi pot face ca campusurile noastre pitorești să pară curate, dar se desfășoară o mulțime de lucrări de suflare a mânecilor aici. Cercetarea se concentrează pe impactul asupra comunității. Predarea este axată pe elevi. Și studenții sunt concentrați pe viitorul lor.

Din 1906, semnul distinctiv al Universității a fost o cultură a angajamentului care leagă teoria cu practica, extinde mediul de învățare dincolo de sala de clasă și promovează creșterea studenților și succesul în viață. În centrul misiunii Universității este dedicarea facultății pentru excelență în predare și dezvoltarea unui mediu de învățare fertil, exemplificat printr-un schimb liber de idei, așteptări academice ridicate și responsabilitate individuală pentru rezultatele academice. Facultatea, personalul și studenții îmbrățișează valorile fundamentale de colaborare, excelență academică, descoperire și inovare, integritate, deschidere și incluziune și durabilitate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Statesboro

  1332 Southern Drive, , Statesboro

 • Savannah

  11935 Abercorn Street, , Savannah

  • Hinesville

   175 West Memorial Drive, , Hinesville

   Întrebări