Keystone logo
Georgia Institute of Technology

Georgia Institute of Technology

Georgia Institute of Technology

Introducere

Misiunea Școlii Tehnice de Arhitectură din Georgia este de a-i insufla studenților noștri o curiozitate de-a lungul vieții despre mediul construit, o apreciere a sensurilor sale sociale și culturale și o pasiune pentru îmbunătățirea viitorului. Ne străduim să cultivăm înțelegerea studenților despre proiectarea arhitecturală și urbană ca obiective estetice, tehnice și bazate pe cercetare, care trebuie să traverseze în mod creativ granițele disciplinare tradiționale.

132749_pexels-photo-3815533.jpeg

Istoria noastra

Arhitectura a fost înființată ca o disciplină de studiu la Georgia Tech în 1908, la solicitarea unui student de inginerie civilă care a recrutat colegi studenți pentru o clasă de douăzeci de ani. De-a lungul secolului intervenient, Departamentul de Arhitectură a fost completat de adăugarea unor discipline (în ordinea înființării) de Proiectare industrială (1940), Planificare urbană și regională (1952), Construcții de clădiri (1958) și Muzică (1991).

Colegiul multi-disciplinar de arhitectură (numit acum Colegiul de proiectare) a fost înființat în 1975, iar o etapă semnificativă care a urmat curând a fost înființarea în 1982 a gradului de doctor în filozofie în arhitectură și programul de doctorat multi-disciplinar, o reflecție a complexității crescânde a mediului proiectat și construit, precum și a accentului tot mai mare pe cercetarea de vârf la Georgia Tech. În plus față de cele cinci școli, Colegiul cuprinde șapte centre de cercetare: Centrul pentru Creșterea Calității și Dezvoltare Regională, Centrul pentru Sisteme de Informații Geografice, Centrul pentru Tehnologia Asistentă și Accesul la Mediu, Centrul Alternativ de Acces Media, Laboratorul Digital Building, Centrul de Resurse pentru Construcții și Centrul pentru Tehnologia Muzicală.

Școala de Arhitectură de la Georgia Tech cuprinde cinci programe de studii distincte, o reflectare a multiplelor misiuni ale școlii în învățământul universitar, educație profesională și studii avansate și cercetare. Diploma de licență în știință în arhitectură contribuie la misiunea de educație generală a Georgiei Tech prin educație de proiectare bazată pe studio, care oferă fundamentarea cunoștințelor liberale și tehnologice și subliniază creativitatea și capacitatea de a căuta și de a rezolva problemele legate de mediul construit și locuit. În centrul Școlii se află diploma profesională în arhitectură, Masterul de Arhitectură acreditat, care satisface o cerință pentru persoanele care urmăresc obținerea licenței ca arhitecți practicanți. Încorporat într-un institut de tehnologie și situat într-o metropolă vibrantă, programul M.Arch al Georgia Tech încurajează o cultură a designului informată prin cercetare, stârnită de imaginație și infuzată de un spirit de întreprindere, inovație și know-how.

Construind legături cu practica și industria, Școala a dezvoltat mai multe programe de studii post-profesionale: nou-înființat Master of Science in Urban Design grad, un parteneriat cu Școala de Planificare Urbană și Regională, care abordează provocările naționale și globale legate de creșterea urbană ; și Master of Science (cu o diplomă majoră în Arhitectură), cu concentrații distincte în domeniile Digital Design & Fabrication, Building High Performance și Health & Design. Aceste concentrații reflectă domenii de studiu specializate în doctoratul nostru. program: Calcul de proiectare, Tehnologie de construcții și performanță, și Arhitectură, Cultură și comportament, fiecare cu un laborator de cercetare asociat și o bază de finanțare substanțială. Susținem și activitatea în Arhitectură, Istorie și Societate. Istoric, dezvoltarea unei culturi de cercetare finanțată în domeniul arhitecturii a rămas în urma disciplinelor surori în inginerie și științe. Totuși, ceea ce încercăm să facem în Școala de Arhitectură este să exploatăm tensiunile creative dintre cercetare și proiectare care pot conduce inovația în domeniu, să ne imaginăm un viitor mai bun prin arhitectură, design și cercetare.

Facilitățile noastre

Facilitățile primare pentru studenții, facultatea și personalul Colegiului de proiectare includ trei clădiri. Clădirea College of Design este formată din două aripi (Est și Vest) finalizate în 1952 și, respectiv, în clădirea Hinman Research, construită în 1939 și renovată în 2011.

Colegiul de Proiectare Est și Vest

Acest complex găzduiește birouri administrative pentru școală, studiouri de arhitectură de licență, spații ale juriului de design, săli de cursuri de diferite dimensiuni și capacități, săli de seminarii, laboratoare de calculatoare și birouri ale facultății. Alte facilități găzduite aici includ o filială a Bibliotecii Tehnice Georgia care adăpostește colecțiile legate de arhitectură, o galerie expozițională, ateliere de proiectare și confecționare a modelelor și resurse de ieșire / tipărire digitală.

Clădirea de cercetare Hinman

Această instalație găzduiește studiouri de proiectare pentru master în arhitectură și programe de masterat în știință, spații ale juriului, laborator de calculatoare, birouri ale facultăților, laboratoare de calcul și tehnologie de construcții care să găzduiască oameni de știință de cercetare și doctorat. spații de lucru ale studenților.

Nici o altă unitate de învățământ nu ilustrează mai bine spiritul și traiectoria studiilor de arhitectură la Georgia Tech decât clădirea de cercetare Hinman. Recunoscută pe scară largă pentru excelența sa în proiectare, cu numeroase premii profesionale și industriale, clădirea combină o reabilitare sensibilă a laboratorului de cercetare vintage, modern și utilitar, cu o adaptare spațială inventivă arhitectural și bogată experiențial, reprogramată pentru instrucțiuni de proiectare și cercetare. Designul se mișcă și o paletă materială subtilă atinge un efect dramatic maxim în spațiul asemănător navei, acum re-dedicat producției creative. Construcția nouă și cea existentă sunt reunite într-o tensiune creatoare care emană toate posibilitățile poetice ale meșteșugurilor materiale combinate cu procesele digitale.

Clădirea de cercetare Hinman este, de asemenea, acasă la Laboratorul Digital Building. Laboratorul Digital Building ajută conectarea industriei la cercetare și facultatea laboratorului și personalul sprijină studenții din Școala de Arhitectură prin predare, consiliere și crearea de stagii și oportunități de conectare a industriei pentru studenți.

Facultăți suplimentare de arhitectură

 • Laboratorul digital de fabricație este un laborator de colegiu de proiectare care susține inițiativele școlii în proiectarea și fabricarea digitală și este situat la marginea campusului de pe strada Marietta. Această instalație găzduiește echipamente de fabricație de ultimă generație, birouri și spații de lucru pentru proiecte.
 • Laboratorul de proiectare SimTigrate , situat în vecinătatea Institutului de Sănătate, este un laborator de Colegiu de Proiectare, un laborator de sănătate și de proiectare, care susține, de asemenea, inițiativele de cercetare ale școlii în domeniul proiectării bazate pe dovezi.

Acreditare

În Statele Unite, majoritatea comisiilor de înregistrare necesită o diplomă de la un program de diplomă profesional acreditat ca o condiție necesară pentru licență. Consiliul Național de Acreditare în Arhitectură (NAAB), care este singura agenție autorizată să acrediteze programe de licență profesională în arhitectură oferite de instituții cu acreditare regională a SUA, recunoaște trei tipuri de diplome: licență în arhitectură, master în arhitectură și doctor în Arhitectură. Un program poate fi acordat un termen de acreditare de opt ani, trei ani sau doi ani, în funcție de măsura conformității sale cu standardele educaționale stabilite.

Doctor în arhitectură și master în arhitectură poate solicita o diplomă pre-profesională de arhitectură pentru admitere. Cu toate acestea, gradul preprofesional nu este, de la sine, recunoscut ca titlu acreditat. "

Georgia Institute of Technology , School of Architecture oferă următoarele programe acreditate NAAB:

 • Master of Architecture, traiectorie de 3 ani (grad neprofesional + 102 ore semestrial)
 • Master of Architecture, 2 ani track (grad preprofesional + 60 de ore semestru)

Următoarea vizită de acreditare pentru ambele programe: 2022

Activitatea studenților noștri

În semestrul toamna 2017, studenții de la Advanced Design Studio au fost provocați să proiecteze un nou pod pentru Atlanta BeltLine direct deasupra North Avenue. Studenții au avut trei săptămâni pentru a finaliza proiectul. Au existat câteva reguli practice: circulația pe Pathway Nu a putut fi întreruptă; North Avenue trebuie să fie legată de BeltLine într-un mod atent, iar proiectarea a trebuit să capteze apa de ploaie.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Atlanta

  School of Architecture 245 4th Street, NW, Suite 351 Atlanta, GA 30332-0155, , Atlanta

  Programe

  Întrebări