Keystone logo
Georgetown University - SFS - School of Foreign Service Maestru al dezvoltării umane globale (mghd)
Georgetown University - SFS - School of Foreign Service

Maestru al dezvoltării umane globale (mghd)

Washington, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Sep 2024

USD 2.065 / per credit

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

O Maestru al Dezvoltării Umane Globale Este un program de licență inovatoare, riguros din punct de vedere academic bazat pe competențe, care este conceput pentru a pregăti următoarea generație de profesioniști în domeniul dezvoltării pentru a lucra cu agenții din sectorul public, întreprinderi private și organizații non-profit implicate în acest sector. Prin cursuri, activități extra-curriculare și o practică practică, studenții înțeleg provocările dezvoltării și dezvoltă cunoștințele, abilitățile și experiențele necesare pentru a deveni lideri în domeniul lor și a face o diferență în comunitatea noastră globală.

Despre Programul

Un miliard de oameni trăiesc astăzi încă în sărăcie extremă. Reducerea sărăciei mondiale și promovarea creșterii și dezvoltării în țările sărace sunt printre provocările și oportunitățile majore ale secolului XXI. Aducerea acestei schimbări nu a fost niciodată mai urgentă sau mai proeminentă în discursul public referitor la relațiile internaționale sau în prioritățile studenților absolvenți în ceea ce privește cariera lor viitoare.

De la începutul anilor 1990, practicienii din domeniul dezvoltării și factorii de decizie în domeniul dezvoltării au evoluat în mod semnificativ în opiniile lor despre ceea ce constituie "dezvoltare" - de la o concentrare exclusivă asupra măsurărilor creșterii economice și reducerii sărăciei la un sens mai cuprinzător al "dezvoltării umane". Premiul Nobel Amartya Sen este cel mai bine cunoscut pentru activitatea sa de pionierat privind necesitatea unui cadru mai incluziv care promovează înflorirea umană în sensul cel mai complet, inclusiv lărgirea opțiunilor oamenilor, permițându-le libertatea de a atinge ceea ce prețuiesc și dezvoltarea capacităților lor individuale Să atingă demnitatea umană.

Scopul Maestrului de Dezvoltare Umană Globală este de a pregăti elevii - prin cursuri, activități extra-curriculare și o experiență practică în câmpul muncii - pentru a înțelege provocările dezvoltării și pentru a le oferi instrumentele și experiența pentru a răspunde acestor provocări ca profesioniști de succes.

Experții și practicienii experimentați în dezvoltare astăzi confirmă faptul că domeniul de dezvoltare internațională necesită profesioniști cu o cunoaștere de bază a dezvoltării, abilități analitice puternice, cunoștințe specializate despre anumite domenii de dezvoltare și abilități relevante care provin din experiența directă în dezvoltarea.

Profesioniștii de succes în dezvoltare trebuie instruiți într-o varietate de discipline relevante. Ei trebuie să aibă abilități cantitative și analitice de bază. Ei trebuie să aibă o familiaritate cu unul sau mai multe domenii specializate de dezvoltare, cum ar fi sănătatea, întreprinderea privată sau schimbările climatice / mediu. Ei trebuie să fie flexibili și capabili să lucreze într-o varietate de tipuri de organizații, ceea ce vor face cu siguranță în cursul carierei. Și trebuie să înțeleagă, atât prin studiile lor, cât și prin experiența lor practică în realitățile de dezvoltare, complexitatea și provocările - precum și recompensele - de a funcționa ca un profesionist în dezvoltare. Acest grad își propune să ofere absolvenților săi toate aceste competențe și multe altele.

Curriculum

Curriculumul privind dezvoltarea umană globală este riguros și cuprinzător; Cursurile de bază acoperă o serie de subiecte, inclusiv economia dezvoltării, politica și schimbările sociale, proiectarea și implementarea programelor, evaluarea, metodologiile cantitative și calitative, finanțarea și managementul. Elevii care urmăresc Masterul Dezvoltării Umane Globale vor completa 16 cursuri de trei credite (un total de 48 de credite), un proiect de teren de vară și cel puțin un stagiu. În plus, studenții vor participa la clinici de competențe și ateliere de lucru, vor participa la evenimentele vorbitorilor și vor lucra cu mentori atrași de comunitatea de dezvoltare din Washington, DC.

Elevii care urmăresc Masterul Dezvoltării Umane Globale sunt susceptibili să intervină cu una sau mai multe dintre numeroasele unități din Georgetown care explorează probleme de dezvoltare internațională prin cercetare sau serviciu.

Școala de Externe

 • Institutul pentru Studiul Migrației Internaționale
 • Centrul Mortara pentru Studii Internaționale
 • Master of Science în Serviciul Extern

În altă parte la Universitatea Georgetown

 • Berkley Centrul pentru Religie, Pace și Afaceri Mondiale
 • Centrul pentru Educație și Dezvoltare Interculturală
 • Centrul de cercetare, predare și service pentru justiția socială
 • Institutul de Drept, Știință și Securitate Globală
 • Institutul de Sănătate a Reproducerii
 • Consiliul femeilor afgan-afgan
 • McDonough School of Business

Cursuri Cursuri

 • GHDP-501 Economia dezvoltării: Creștere
 • GHDP-502 Economia politică a dezvoltării internaționale
 • GHDP-503 Metode cantitative pentru cercetare și evaluare în dezvoltare
 • GHDP-504 Strategie, proiectare și implementare
 • GHDP-505 Economia dezvoltării: sărăcia
 • GHDP-506 Evaluare pentru dezvoltare
 • GHDP-507 Finanțe pentru dezvoltare
 • GHDP-598 Analiza și practica managementului I
 • GHDP-599 Analiza și practica managementului II

Capstone Project

Proiectul Capstone este punctul culminant al celor doi ani de experiență și experiență ale studenților de la Georgetown. Este parte integrantă a curriculum-ului de bază realizat în al doilea an al Programului Global de Dezvoltare Umană, Gestionarea, Analiza și Practica în Dezvoltare I & II (GHDP 598 & GHDP 599). GHDP 598 & 599 sunt concepute pentru a oferi suport și îndrumare studenților care scriu proiectul Capstone. Lucrând în perechi, proiectul este conceput pentru a oferi studenților posibilitatea de a reuni cunoștințele și aptitudinile pe care le-au dobândit pe tot parcursul programului și de a le aplica la o provocare reală identificată împreună cu o organizație care activează în domeniul dezvoltării (clientul) . Clientul ar putea fi un guvern, o agenție de donatori, un ONG, o afacere, o fundație sau altă organizație care lucrează în curs de dezvoltare.

Proiectul câmpului de vară

De la înființarea Programului GHD în 2012, studenții au petrecut vara între cei doi ani de studiu care lucrau ca stagiari la terenuri de peste mări timp de 10-12 săptămâni, cu o varietate de organizații de dezvoltare, inclusiv ONG-uri, agenții de ajutorare, Întreprinderi sociale, corporații multinaționale și fundații. În 2016, studenții au fost plasați în agențiile gazdă în 15 țări din Africa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu. Misiunile lor au variat de la proiectarea studiilor de control randomizat (RCT), la evaluarea programelor de asistență umanitară, la rolurile consultative din cadrul ministerelor. Din aceste proiecte de teren de vară, studenții dobândesc o experiență profesională de dezvoltare profesională, precum și o oportunitate de a exersa și extinde ceea ce au învățat în clasă. Proiectele de teren de vară atât aprofundează specializarea tehnică a studenților, cât și le permit să reflecteze asupra practicii eficiente și etice de dezvoltare.

Proiectele de teren de vară reprezintă o caracteristică esențială a Programului Global pentru Dezvoltarea Umană și sunt susținute de cursurile obișnuite ale studenților. De exemplu, cursul de bază "Monitorizarea și evaluarea proiectelor și programelor", pe care toți elevii îl vor lua în semestrul al doilea al primului an, are ca scop pregătirea elevilor pentru proiectele lor de vară. În semestrul de toamnă al celui de-al doilea an, afișele care sintetizează proiectele de teren de vară reprezintă prima atribuire necesară în cadrul cursului "Management Analysis & Practice", iar experiențele studenților oferă o bază pentru discuții cu privire la provocările de conducere și leadership pe care le întâlnesc practicienii de dezvoltare cariere. Elevii sunt, de asemenea, capabili să se bazeze pe experiența lor de câmp de vară în lucrări și rapoarte depuse pentru alte cursuri, potențial, inclusiv proiectul Capstone, care este o cerință de bază pentru GHD masterat.

Finanțarea cheltuielilor de călătorie și a unei burse modeste sunt oferite de programul GHD sau, în anumite cazuri, de agențiile-gazdă unde studenții sunt plasați pentru vară.

Protocoalele de siguranță și securitate pentru călătorii și aranjamente sunt coordonate cu OGS.

Stagii

Internat la Washington, DC, în timp ce este înscris în programul GHD oferă o oportunitate neprețuită pentru creșterea profesională și extinderea rețelelor profesionale ale studenților. Elevii care sunt capabili să dezvolte abilități profesionale, să-și îmbunătățească CV-urile, să-și perfecționeze obiectivele de carieră și să se dezvolte pe lecțiile învățate în cursurile universitare. Studenții GHD trebuie să aibă cel puțin un stagiu pe parcursul studiilor care dezvoltă abilități și cunoștințe în aria lor de specializare. Dacă un student desfășoară mai multe domenii tematice sau un focus regional, departamentul va determina dacă sunt necesare mai multe stagii pentru a aborda toate aspectele specializării.

Stagiile pot fi:

 • Pentru un semestru sau un an
 • Cu o singură organizație sau multiple, în funcție de aria de specializare a studenților, de tematică și de interesele regionale
 • Plătite sau neplătite

Organizațiile GHD de internship au inclus:

 • Salvati Copiii
 • Relief International
 • Banca Inter-Americană de Dezvoltare
 • Fundația Națiunilor Unite
 • Interacţiune
 • Solimar International
 • DAI
 • Centrul pentru Filantropia Dezastrelor
 • Corpul medical internațional
 • Integritatea globală
 • Mercy Corps
 • Banca Mondiala
 • Ajutor pentru Acțiune
 • John Snow Inc.
 • Fundația Națiunilor Unite
 • Departamentul de Stat al
 • Asia Foundation
 • Vitezele vitale
 • Transparency International-SUA
 • TechnoServe

Specializări și programe de certificate

Unul dintre punctele forte ale Programului Global de Dezvoltare Umană este accesul la cursuri de nivel absolvent dintr-o gamă largă de discipline colegiale din cadrul Universității Georgetown. Oferim posibilitatea studenților de a utiliza o parte din cursurile lor elective pentru a obține o specializare în timp ce își urmează diploma, ceea ce presupune finalizarea a 9 credite pe un subiect concentrat, cum ar fi Global Health sau Educație și Capitalul uman.

Cele mai populare specializări sunt enumerate mai detaliat în meniu. Există, de asemenea, o varietate de oferte de curs legate de gen, asistență umanitară, conflicte, știință și tehnologie și studii regionale.

Mulți studenți aleg să utilizeze cursurile elective pentru a-și urma un certificat mai formal oferit prin alte programe de studii universitare de la Georgetown, în loc de specializare.

Cariere de consiliere

Consilierea în carieră este o parte integrantă a experienței fiecărui student. Scopul Masterului în Dezvoltarea Umană Globală este de a oferi studenților o bază excelentă în practica de dezvoltare și de a le ajuta să ia pașii următori spre o carieră provocatoare și plină de satisfacții după absolvire. Prin intermediul consilierii de carieră, a mentorilor, a clinicilor de competențe, a întâlnirii cu profesioniștii din domeniul dezvoltării și a stagiilor, programul va dota studenților competențele, experiențele și contactele care vor fi factorii de schimbare în dezvoltare în secolul XXI. În plus, Centrul de Dezvoltare a Cariera pentru Absolvenți al Facultății de Externe oferă o gamă completă de servicii de carieră și găzduiește evenimente legate de carieră.

Etică Retreat

Programul Global de Dezvoltare Umană găzduiește un weekend de lucru în afara campusului în prima lună a programului. Acest weekend este conceput pentru a introduce un dialog între cohorta studenților, facultate și personal cu privire la ce dileme și situații etice pot apărea în domeniu și ce fel de cadre pot fi utilizate pentru a le aborda.

Mulți dintre studenții noștri menționează etice Retreat ca o experiență de legătură care stabilește tonul pentru interacțiunile peer și facultate pe tot parcursul programului de doi ani.

Practicanții în domeniul dezvoltării lucrează pentru a îmbunătăți situația omenirii în întreaga lume și pentru a face față problemelor etice cauzate de angajarea în medii complexe, vibrante și adesea instabile. Marion Jehane Abboud, GHD '17, și Kyle Goeckner-Wald, GHD '17, au petrecut weekend-ul împreună cu colegii și colegii lor, abordând aceste întrebări și le-au oferit gândurile.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Ne întâlnim pe drum!

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MPhil în Politică și Dezvoltare Socială (luc de curs)
  • Johannesburg, Africa de Sud
 • Master în Dezvoltare Internațională și Politici Publice
  • Lisbon, Portugalia
 • Master în migrație internațională și relații etnice
  • Malmö, Suedia