Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Introducere

Despre

Școala de studii continue a Universității din Georgetown (SCS) oferă programe postuniversitare în studii profesionale și liberale, peste 30 de programe de certificare profesională, formare și educație personalizată și corporativă, școală de vară și programe speciale, precum și programul de licență cu frecvență redusă din cadrul Universității.

Prin asocierea cercetătorilor și a practicanților cu programare educațională inovatoare, SCS vă pregătește cu abilitățile necesare pentru a reuși în peisajul evolutiv al zilelor noastre.

În calitate de student la SCS, vă veți alătura unei comunități academice colaborative și variate, formate din:

 • Aproape 300 de studenți militari
 • 45 de procente femei și bărbați de culoare
 • Elevii din mai mult de 45 de industrii
 • Mai mult de 300 de studenți internaționali reprezentând 75 de naționalități
 • Elevii cu vârste cuprinse între 20 și 88 de ani

Misiunea SCS

Misiune: să furnizeze o educație de nivel mondial și bazată pe valori unei game variate de comunități și persoane în întreaga lor carieră academică și profesională; pentru a îmbunătăți capacitatea de angajare și a dezvolta forțe de muncă; și să contribuie la construirea unei societăți civile, bine informate și conștiente la nivel global.

Viziune: transformarea vieții și a carierei diverselor cursanți pe tot parcursul vieții prin asigurarea accesului la educație liberală și profesională angajată și personalizată pentru toți.

Campusul nostru

Explorați DC

Școala de studii continue este situată în inima capitalei națiunii. În interiorul sălii de clasă, veți învăța de la conducătorii industriei, să vă angajați cu oameni de știință renumiți și să colaborați cu colegii din întreaga țară și din întreaga lume. În jur, veți găsi muzee, monumente, restaurante și atracții culturale.

Aflați fără limite

Campusul nostru de ultimă oră din centrul orașului DC dispune de mai mult de 95.000 de metri pătrați de spațiu de clasă, birou și spațiu de întâlnire cu tehnologie integrată. Facilitățile includ 30 de săli de clasă, 14 săli de studiu de grup, un salon de 125 de persoane, laboratorul digital și studio de difuzare, capelă interfaistă, bibliotecă, cafenea și spații multiple de lounge.

Conectează-te cu industria

O componentă cardinală a viziunii strategice a SCS este de a valorifica parteneriate și relații puternice cu experții și organizațiile din industrie din comunitatea locală. Cartierul nostru central are sute de companii și organizații care reprezintă o gamă largă de sectoare și sectoare, inclusiv firme de relații publice; jurnalism, comunicații și organizații media; companii din industria sportului; agenții de resurse umane; agentii guvernamentale; organizații nonprofit; si multe altele.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, Statele Unite ale Americii

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări