Keystone logo
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Introducere

66869_66837_CampusOverview2.jpg

La Școala Universală de Arte

Această declarație de misiune reflectă alte două moduri în care școala noastră absolventă este unică. În primul rând, facultatea și studenții de la toate școlile de la Universitatea din Georgetown formează un singur organism deliberativ care să colaboreze pentru asigurarea calității înalte a fiecărui program de absolvent. Prin urmare, folosim înțelepciunea colectivă a comunității, nu mecanismele de sus în jos, pentru a ghida alegerile noastre în educația postuniversitară. Este o comunitate de programe postuniversitare, nu silozuri izolate.

În plus, oferim o varietate de programe interdisciplinare și de diplomă dublă. Aceste programe oferă studenților acces la resurse pentru a-și urmări propriile interese intelectuale și planuri de carieră. Mai important, comunitatea noastră realizează că problemele sociale importante și urgente sunt complexe și, prin urmare, necesită un parteneriat de mai multe discipline pentru a aborda. Prin urmare, școala noastră absolventă a dezvoltat programe special concepute pentru absolvenți, pentru a permite facultăților din diferite școli și discipline să colaboreze în rezolvarea acestor probleme. Aceste programe educă și o nouă generație de lideri care pot înțelege problemele complexe din mai multe perspective.

Un alt avantaj al multor programe postuniversitare este locația Universității Georgetown din Washington, DC Această locație este deosebit de importantă, având în vedere că mulți dintre absolvenții noștri contribuie în mod semnificativ la cercetarea și practica în domenii socio-politice-economice. Aceste domenii includ guvernarea, sănătatea, dezvoltarea, afacerile, comunicațiile, asistența medicală și politica internă și internațională. În plus, puține locuri din lume oferă numeroase oportunități oamenilor interesați să servească societatea ca Washington.

Din aceste motive, învățământul postuniversitar este foarte important pentru Universitatea Georgetown. Astfel, prezența studenților absolvenți la campusurile noastre este esențială pentru identitatea noastră. Noi vedem acești studenți ca și partenerii noștri și aspirăm să ne referim la ei ca și tineri colegi care ne pot întări comunitatea prin contribuțiile și exemplul lor.

Vă salutăm interesul față de Universitatea Georgetown și programele sale și sperăm că veți găsi ceva care vă încântă.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Declarația de misiune

Să promoveze abordările colaborative și interdisciplinare ale educației și cercetării universitare în serviciul societății

  • Noi pregătim specialiști și profesioniști prin programe doctorale și masterat.

  • Avem programe în ambele discipline stabilite și în domenii interdisciplinare nou dezvoltate.

  • Celebram educația și cercetarea avansată ca o modalitate de a împuternici oamenii.

  • Dezvoltăm noi programe interdisciplinare axate pe rezolvarea problemelor sociale urgente.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Întrebări