Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
George Washington University - College of Professional Studies

George Washington University - College of Professional Studies

George Washington University - College of Professional Studies

Introducere

Utilizați ceea ce învățați la curs astăzi la locul de muncă mâine

Despre colegiu

La Colegiul de studii profesionale al Universității George Washington, oferim mai mult decât acreditările care vor ajuta profesioniștii care lucrează să meargă mai departe; te pregătim să fii lider în domeniul tău.

Indiferent dacă studiază în locațiile noastre din Virginia sau DC sau urmează cursuri online, studenții noștri își îmbunătățesc abilitățile și capacitățile de conducere cu informații personale de la unii dintre cei mai influenți insideri din Washington. Membrii facultății Colegiului nu numai că aduc rigoare academică în clasă, dar și predau lecții în timp real, din lumea reală, care nu se găsesc întotdeauna în manuale. Cu facultăți care provin din nivelurile superioare ale guvernului, sectoarelor corporativ și non-profit, ca student al Colegiului de studii profesionale, puteți aplica imediat cunoștințele pe care le-ați acumulat și sunteți pregătiți să vă atingeți obiectivele personale și profesionale.

Programe

Dincolo de extinderea bazei de cunoștințe, toate programele inovatoare ale Colegiului au un alt fir comun: să vă ofere o capacitate mai mare de a conduce și de a avansa în carieră.

Concentrarea puternică a programelor noastre pe experiența practică predată de instructori experți vă oferă posibilitatea de a vă aplica abilitățile în timp real în setările dinamice ale clasei sau în poziția dvs. actuală.

Colegiul se străduiește continuu să răspundă industriilor în continuă creștere și schimbare, care au devenit din ce în ce mai importante pentru lumea noastră. Programele inovatoare ale GW asigură că studenții ca tine vor fi cei din față care îl vor conduce.

La GW, nu ești singurul

Servicii de carieră

Colegiul de studii profesionale GW este mândru să ofere un birou de servicii de carieră conceput special pentru studenții profesioniști. În curând veți descoperi cum atenția noastră personalizată și resursele concentrate vă oferă un avantaj distinct în îndeplinirea obiectivelor dvs. profesionale.

Biroul nostru oferă coaching individual, programare și resurse pentru a ajuta studenții și absolvenții să exploreze oportunități, să dezvolte strategii de căutare a unui loc de muncă și să susțină succesul carierei pe tot parcursul vieții.

Servicii pentru studenți și absolvenți

Coaching Coaching

 • Elaborați un plan de carieră
 • Evaluări de carieră
 • Strategii de căutare a unui loc de muncă
 • CV / Scrisoare de intentie

Portalul carierei

 • Strângere de mână
 • Căutați locuri de muncă
 • Flux de interviu
 • Revizuirea CV-ului virtual

Rețele

 • Grupuri LinkedIn
 • GW Career Connect
 • Rețea virtuală

Evenimente

 • Evenimente pentru absolvenți
 • Carieră Târguri
 • Vizite angajator

Statistică

Alumni GW din întreaga lume

  Caracteristici Campus

  Indiferent dacă participați la cursuri în Washington, DC sau într-una dintre cele trei locații ale noastre din Virginia, fie că obțineți diploma online, programele colegiului vă oferă flexibilitatea și confortul de care aveți nevoie pentru a vă urmări obiectivele de carieră.

  Indiferent de locație sau format, veți beneficia în continuare de beneficiile învățării de la cei mai buni dintre experții din Washington.

  • Centrul Educațional Alexandria

  Dispunând de un centru de consiliere comunitară, 11 săli de clasă, galerie de artă și spațiu de studio, acest centru este situat convenabil la patru străzi de stația de metrou King Street, accesibilă prin liniile albastre și galbene.

  De asemenea, puteți ajunge în centru de pe drumurile principale, cum ar fi I-395 și George Washington Parkway. Este disponibilă parcare pe stradă cu contorizare sau puteți parca în garajul clădirii. Parcarea costă 5 USD pe oră; 10 USD pe zi; 5 USD pe seară (după ora 17:00); 130 USD pe lună și veți găsi intrarea în garaj la 1925 Ballenger Avenue, Alexandria, VA 22314.

  • Centrul de educație din Arlington

  Centrul are 24.000 de metri pătrați de spațiu de învățare cu laboratoare de calculatoare, un laborator de teme, săli pentru studenți și facultăți și săli de întâlnire și săli de clasă complet echipate. Ușor accesibil de la stația de metrou Ballston (deservită de liniile portocalii și argintii), puteți accesa centrul și de pe drumurile principale, cum ar fi US 50, I-66 și I-395. Garajul Atlantic Parking situat sub clădire este cel mai apropiat lot și costă 8 USD pentru prima oră; 15 USD pentru 2 ore; 17 USD pentru maximul zilnic; 4 USD pentru a parca după ora 15 cu validarea ștampilei GW; sau 117 USD pe lună. Există, de asemenea, o parcare în apropiere la Ballston Mall și o parcare pe stradă cu contorizare.

  • Virginia Science & Technology Campus (VSTC)

  Situat în coridorul tehnologic din Virginia, pe 120 de acri în Ashburn, VSTC găzduiește o varietate de programe și oportunități de a avansa frontierele cunoașterii. Campusul este accesibil prin drumuri majore, cum ar fi I-66 și Route 7. De asemenea, puteți lua transferul VSTC de la Foggy Bottom Campus sau Wiehle Express de la stația de metrou Wiehle-Reston East.

  Există trei clădiri în campus care găzduiesc programele noastre:

  • Sala de explorare

  20101 Calea Academică

  Ashburn, VA 20147

  • Sala Inovației

  45085 University Drive

  Ashburn, VA 20147

  • Sala Enterprise

  44983 Knoll Square

  Ashburn, VA 20147

   Admitere

   Colegiul de Studii Profesionale GW te pregătește pentru a trece la următoarea fază a carierei tale. Indiferent dacă terminați o diplomă de licență, lucrați spre master sau începeți călătoria într-un domeniu nou printr-un certificat, programele CPS vă vor ajuta să treceți imediat la următorul nivel. Profesorii noștri experimentați, studenții motivați și rețelele implicate vă vor oferi oportunități, conexiuni și abilități pentru a vă atinge obiectivele și apoi a depăși.

   Programele noastre diverse și flexibile necesită criterii diferite pentru solicitanți. Vă rugăm să consultați programul specific care vă interesează pentru a afla care sunt aceste cerințe. Ne angajăm să facem procesul de aplicare cât mai eficient posibil.

   Locații

   • Washington

    21st Street Northwest,805, 20052, Washington

    • Alexandria

     413 John Carlyle Street, Suite 250, 22314, Alexandria

     • Ashburn

      Academic Way,20101, 20147, Ashburn

      • Arlington

       950 N. Glebe Road, 22203, Arlington

       Întrebări