Keystone logo
© Domus Academy
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Introducere

De mai bine de 35 de ani, GEMA Business School a dezvoltat cursuri de pregătire la nivel înalt pentru persoane și organizații la nivel național și internațional. Cu o gamă largă de diplome de masterat postuniversitar, programe executive pentru antreprenori și manageri, programe corporative pentru întreprinderi publice și private și cursuri internaționale de certificare în domeniul resurselor umane, marketing și management de proiect. Legături cu lumea afacerilor și asociațiilor de afaceri, programe excelente de formare, o facultate cu statut internațional, un brand renumit și strategic:

Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School o alegere de excelență în peisajul italian al școlilor de management.

De ce GEMA Business School ?

GEMA Business School oferă cursuri de management, în numele companiilor naționale și internaționale, de peste 30 de ani.

Gama noastră largă de cursuri postuniversitare, programe executive pentru antreprenori și manageri, programe corporative pentru companii publice și private, clasifică Școala noastră de Afaceri ca una dintre cele mai dinamice și remarcabile din peisajul național.

Suntem un element calificativ și distinctiv în domeniul formării, cu scopul de a spori talentele, de a dezvolta abilitățile, de a promova creșterea oamenilor și companiilor.

GEMA Business School are o legătură strânsă cu lumea corporațiilor și asociațiilor, cu o serie de programe de excelență de formare, o facultate internațională și recunoaștere și certificări în domeniul instruirii manageriale. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care fac GEMA Business School o alegere de excelență în interiorul peisajului italian al școlilor de afaceri.

Locații

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Întrebări