Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

Introducere

Colegiul GEA este un centru modern de educație și un ghid al excelenței în afaceri.

Colegiul GEA a fost un sinonim al educației pentru afaceri, cu accent pe spiritul antreprenorial și management de la înființarea sa în 1990. Programele noastre de studiu sunt concepute pentru a urmări tendințele globale, standardele internaționale în domeniul educației și formării profesionale și, în cea mai mare parte, cererea de cunoștințe și abilități , pe care angajații și întreprinzătorii îl gestionează pe piață și complexitatea crescândă a procesului de afaceri.

Misiune

Misiunea noastră este de a pregăti antreprenorii cu noi cunoștințe și abilități antreprenoriale în domeniul afacerilor, astfel încât acestea să poată fi cu un pas înaintea concurenților lor și, prin urmare, să urmeze o carieră de succes în economiile de piață moderne. Cercetăm și dezvoltăm noi cunoștințe, transferăm cunoștințele existente și oferim educație și formare oamenilor ambițioși.

Viziune

Colegiul GEA își propune să devină cea mai bună instituție educațională pentru educația și formarea antreprenorilor dinamici din Europa Centrală și de Est. În viitor, va deveni un centru pentru dezvoltarea de proiecte excelente în domeniul educației și colaborării în afaceri. Programele inovatoare de afaceri vor fi în centrul atenției. Colegiul GEA trebuie să devină o unitate de prestigiu, care este cunoscută pentru antreprenoriatul său în orice sens. Inovația și pragmatica afacerilor reprezintă valorile cheie ale sistemului.

Valori strategice

Scopul Colegiului GEA este de a deveni cel mai bun instituție din această parte a Europei în următorii câțiva ani.

 • Vom dezvolta și vom introduce un program educațional de antreprenoriat identificabil și prestigios
 • Vom stabili un sistem de activități care va fi conectat la domeniile de dezvoltare și cercetare
 • Ne vom conecta strategic cu reprezentanții principalelor activități economice din regiune
 • Vom uni profesioniști recunoscuți pe plan internațional, care vor servi drept motor elementar pentru funcționarea și dezvoltarea activității Colegiului GEA
 • Vom mentine sistemul de organizare internationala si organizatia GEA College
 • Vom menține o rețea regională de instituții educaționale conectate strategic.

Locații

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări