Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky

Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky

Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky

Introducere

La Gatton College of Business and Economics, ne angajăm să pregătim profesioniști pricepuți și pregătiți pentru lumea întreagă. Ofertele noastre de ultimă oră sunt concepute pentru a le oferi studenților experiențe din lumea reală, îmbunătățite de o predare de primă clasă. În parteneriat cu facultăți apreciate și întreprinderi de succes, studenții noștri pleacă cu diplome care i-au pregătit pentru provocările din lumea reală a afacerilor cu care se vor confrunta.

De mai bine de 80 de ani, pregătim bărbați și femei pentru lumea afacerilor de astăzi. Colegiul găzduiește programe de licență, masterat și doctorat în cadrul a trei unități academice: Școala de Management, Școala Von Allmen de Contabilitate și Departamentul de Economie. Membru al AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), Gatton College este acreditat să ofere programe de licență și de masterat in disciplinele de afaceri.

Între facultatea noastră de top-notch și programe de grad stelar, am instruit aproape 30,000 bărbați și femei. Absolvenții noștri continuă să ne susțină în numeroase moduri, de la parteneriate cu noi la angajarea absolvenților noștri și până la prelegeri în campus.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Lexington

  Gatton College of Business and Economics, University of Kentucky

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări