Keystone logo
Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Gardner-Webb University Godbold School of Business

Introducere

Funcțiile GSB pentru a sprijini misiunea Universității Gardner-Webb oferind atât pregătire profesională absolventă, cât și de licență în disciplinele de afaceri pentru o populație de studenți diversă. Îmbunătățește domeniul de aplicare al universității prin aplicarea abilităților de învățare și analitică promovate de artele liberale și valorile morale și etice ale credinței creștine la practicarea activităților de afaceri în arenele interne și mondiale. De asemenea, încurajează atât facultatea, cât și studenții săi, să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții, să prețuiască serviciul adus lui Dumnezeu și umanității și să construiască caracter în studenți.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Boiling Springs

    South Main Street,110, 28017, Boiling Springs

    Programe

    Întrebări