Keystone logo
国际教育学

国际教育学

Introducere

Institutul国际教育学, Profilul Biroului Afaceri Externe

Institutul国际教育学fost înființat în martie 2005, este școala pentru a răspunde noii situații educaționale, pentru a extinde în continuare domeniile educației, pentru a îmbogăți educația sub forma înființării institutului. Principalele responsabilități ale colegiului sunt de a fi responsabil pentru înscrierea, managementul predării, managementul studenților, implementarea proiectelor de educație internațională în limba chineză și de cooperare în străinătate și servicii de consultanță pentru studii în străinătate. Principalele responsabilități ale Biroului Afaceri Externe sunt de a implementa politica externă națională și politica de afaceri externe a educației, de a planifica și gestiona cooperarea și schimburile internaționale ale școlii, precum și afacerile din Hong Kong, Macao și Taiwan. Institutul de国际教育学și Biroul Afaceri Externe sub un singur acoperiș, în afara sub Secțiunea, Divizia de predare și secțiunea studenților trei instituții la nivel de secțiune.

Institutul国际教育学în 2005 a început instruirea în India, Pakistan, Nepal, Zambia, Tanzania și alte „de- a lungul drumului” de-a lungul țării studenți străini . Până în prezent, au fost instruiți peste 400 de studenți internaționali auto-finanțați ai programului MBBS. În prezent sunt 132 de elevi la școală. 85% dintre studenții internaționali care au absolvit au obținut calificările medicilor practicanți, iar 10% dintre absolvenți au ales să-și continue studiile. Calitatea educației universitare medicale a școlii noastre în China a fost bine primită de departamentele relevante din țara de origine.

În ultimii ani, Institutul国际教育学a fost activ și eficient explorare și practică în China pentru a studia formarea profesorilor de educație, reforma predării, construcția stilului, cultura și educația chineză, a fost numit „Jiangxi China pentru a studia unitatea avansată de educație” „ Unitatea membră a filialei de educație medicală internațională a Asociației de schimb internațional pentru educația din China” și „Unitatea de guvernare a Asociației Jiangxi pentru prietenie cu țările străine ”.

Oficiul pentru afaceri externe desfășoară activ cooperări și schimburi internaționale și cultivă și dezvoltă proiecte de cooperare în educație în străinătate prin mai multe canale. Până în prezent, a stabilit relații de cooperare cu 13 școli, instituții de cercetare medicală și științifică, inclusiv Lincoln Memorial University și Daegu Oriental Medical University. Am înființat trei baze și o unitate de colaborare. Primul spital afiliat al Gannan Medical College a devenit baza de predare clinică a Lincoln Memorial University, școala noastră a stabilit o bază de formare profesor-student la Lincoln Memorial University și un departament de neurochirurgie la al doilea spital afiliat din Lille, Franța. Baza de formare este o unitate cooperativă cu Centrul German al Inimii (Berlin). Oficiul pentru Afaceri Externe oferă în mod activ servicii cadrelor didactice și cercetătorilor de primă linie care pleacă în străinătate pentru a susține prelegeri, cercetări, studii pentru diplome și participare la conferințe academice internaționale; desfășurarea activă a diverselor programe de schimb de studenți din străinătate, precum recunoașterea reciprocă a creditelor, schimbul de vizite ale studenților și tururi de studiu ale studenților În evaluarea din 2016 a internaționalizării colegiilor universitare din provincie, anunțată în 2017, școala noastră s-a clasat în top zece în mod cuprinzător și patru clasamente individuale, inclusiv cursuri de predare bilingve și vizite ale profesorilor în străinătate, au intrat în primele zece.

Locații

  • Ganzhou

    Yixueyuan Road,1, , Ganzhou

    Întrebări